"Beter'in beteri var"

Sarı-Kırmızılı ekibin yarım saatlik yemek molasının ardından Servet Çetin sakatlığı hakkında bilgiler verdi.  

Zaman
"Beter'in beteri var"

Sarı-Kırmızılı ekibin yarım saatlik yemek molasının ardından Servet Çetin sakatlığı hakkında bilgiler verdi. 'Beterin beteri var' diyerek şükreden Servet, "Koltuk değneklerimi attım. Artık yürüyebiliyorum. Ancak sahalara ne zaman döneceğimi ben bile bilmiyorum." diyor. Tek başına doktor nezaretinde çalışan Servet, futbolculuk hayatının en zor günlerini yaşadığını anlatıyor: "Gerçekten sakatlık zor. Allah kimseye vermesin. Ancak hem kendi takımım hem de Milli Takım'ın çok kritik maçlarında oynayamamak beni daha da üzüyor."

Hem Hamburg hem de İspanya ile oynanacak milli maçlarda forma giyemeyecek olması tecrübeli futbolcuyu üzmüş: "En çok oynamak istediğim maçlarda sakatlıkla uğraşıyorum. İşte futbolda insanın başına neyin geleceği belli değil. Ne kadar çok isterdim böyle maçlarda oynamayı."

Servet, Galatasaray ile sözleşme imzaladığı için kafasının rahat olduğunu söylerken Arda, hakkında çıkan haberlere anlam veremiyor. Özellikle spor sayfalarının dışındaki manşetler genç oyuncuyu rahatsız ediyor: "Kulübümle aslında 2012'ye kadar sözleşmem var. Sarı-Kırmızılı formayı giymekten dolayı çok mutluyum. Avrupa'da beni isteyen takımların olduğunu biliyorum. İnşallah zamanı geldiğinde ben de Avrupa'da iyi bir takıma gider, ülkemi en iyi şekilde temsil ederim."



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler