Ali Sami Yen tam dolmadı

 

Anadolu Ajansı
Ali Sami Yen tam dolmadı
Galatasaraylı taraftarlarımız, bu sezon genelde olduğu gibi, Ali Sami Yen Stadı'nı tam olarak doldurmadı. Soğuk ve kar yağışlı bir havada oynanan karşılaşmayı 15 bine yakın sarı-kırmızılı taraftar izlerken, çok az sayıda konuk ekip taraftarı da kendilerine ayrılan yerden takımlarını destekledi.

Taraftarlar, maç başlamadan önce eski açık tribünde sarı-kırmızılı flamalarla şov yaptı. Bu sırada statta ''Baba'' filminin müziği çalınırken, Galatasaray'ın Avrupa'yı dize getirdiği şeklinde mizansen oluşturuldu.

Maç öncesinde Feldkamp, Bayer 04 Leverkusen yedek kulübesine kadar giderek Alman ekibinin teknik heyeti ile tokalaştı. Bu arada, Ali Sami Yen Stadı'nda eski açık tribünde misafir taraftarların bulunduğu bölüm ile Galatasaray taraftarlarının bulunduğu yer, birbirlerini göremeyecekleri şekilde, bir paravanla kapatıldı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler