Ali Dürüst: "Kimseyi göndermiyoruz"
"Bu oyuncu öncelikle Avrupa'da futbol oynamak istiyor. Bize görüşmesiyle ilgili bilgi henüz gelmedi. Kendisi başka bir kulüple anlaşamazsa, bizimle görüşecek. Ancak, anlaşması durumunda da bizden izin almak zorunda değil. Kendisiyle herhangi bir anlaşma imzalamadık."
Ali Dürüst, şu anda bulunan oyuncu kadrolarından kimseyi göndermeyi, ya da takasta kullanmayı düşünmediklerini ifade etti. İki yabancı futbolcu kontenjanı boşluklarının bulunduğunu dile getiren Dürüst, "Diğer yabancı oyuncularımızı da göndermeyi düşünmüyoruz. Bütün futbolcularımıza ihtiyacımız var. Transfer yapmak için de zamanımız daha var" şeklinde konuştu.
Bu arada Dürüst, Gökdeniz Karadeniz için girişimde bulunmaları için, öncelikle Trabzonspor Kulübü'nün tavrının önemli olduğunu söyledi.
Dürüst, Gökdeniz'in transferini istediklerini kabul ederek, "Ancak bu futbolcu Trabzonspor'un sözleşmeli oyuncusu. Trabzonspor Kulübü, Gökdeniz'i bonservisiyle vermeyi istemesi halinde görüşürüz. Burada öncelikle kulüplerin anlaşması gerekir. Vermek istemezlerse de olay başlamadan biter" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!























