Aleksandr Golovin, Galatasaray forması giydi!
Galatasaray forması giyen Ismail Jakobs, Monaco'dan eski takım arkadaşı Aleksandr Golovin'e sarı-kırmızılıların formasını gönderdi. Golovin Galatasaray formasını giydi ve Ismail Jakobs, paylaşım yaptı.

Monaco forması giyen Aleksandr Golovin'den Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir hareket geldi.
ISMAIL JAKOBS PAYLAŞTI
Galatasaray forması giyen Ismail Jakobs, Monaco'dan eski takım arkadaşı olan Golovin'e sarı-kırmızılı takımın formasını gönderdi.
Golovin, Galatasaray formasını giydi ve Jakobs, Rus yıldızın fotoğrafını paylaştı.
TARAFTARI HEYECANLANDIRDI
Jakobs'un Golovin ile ilgili paylaşımı sosyal medyada Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Dries Mertens'in ardından bir 10 numara transferi planlayan Galatasaray'da, özellikle sosyal medyada bu ismin Golovin olabileceği öne sürüldü.
SEZON PERFORMANSI
Monaco'da geride kalan sezonda 29 maçta süre bulan 29 yaşındaki Golovin, 3 gol attı ve 1 asist yaptı.
Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Golovin'in Monaco ile sözleşmesi 2029 yılına kadar devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Roma'ya Brezilya'dan sağ bek!

Rodrygo'dan Tottenham'a ret!

La Liga'da teknik direktörlere "VAR incelemesi talep etme" hakkı

Marsilya'da mutlu son: Igor Paixao

Tagliafico, Lyon'da kalıyor!

Feyenoord'lu Paixo için transfer yarışı!

Vincius JR, Mbappe ile eşit ücret istiyor

Al Nassr, Marc Cucurella için devreye girdi!

Luis Diaz, Bayern Münih yolunda!

Al Nassr'dan Antony teması
