Albayrak: "Hakan ile bir daha konuşacağız"

Perez konusunda son günlerde yaşanan spekülasyonlara da açıklık getiren Albayrak, “O’na çok değer veriyoruz, bir yere gitmesi sözkonusu değil” diye konuştu. Perez’in de Türkiye’yi ve Galatasaray’ı çok sevdiğini anlatan Albayrak, bu futbolcuyla aralarında en ufak bir sürtüşmenin bulunmadığını söyledi.
Albayrak, Perez’in sakatlığı konusunda ise, “Sakatlığı vardı, ancak biz kendisini biraz daha erken ülkesine tedavi olması için gönderdik. Ayrıca, kendisinden yalnızca bu yıl değil, gelecek yıllarda da beraber olmak istiyoruz” dedi.
Sözleşme imzalamadığı için yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılan Hakan ile son bir görüşme yapacağını anlatan Albayrak, kendisiyle son kez konuşup kalmasını isteyeceğini dile getirdi.
Albayrak, bu görüşmede kendisine bir öneri yapacağını ifade ederek, “Hakan ile 2 Ocak’ta görüşeceğim. Kendisi yine bana Avrupa’ya gitme isteğini tekrarlarsa, 3 Ocak’ta Fransa’nın Lens takımıyla görüşeceğiz. Zaten 2.5 milyon dolarlık bonservis bedelinin biraz altında bu kulüple anlaşmaya varmıştık” diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Liverpool'dan kaleye ücretsiz takviye

Olivier Giroud Fransa'ya dönüyor!

Inter'e Barış Alper Yılmaz önerisi

Olimpik Lyon'da hedef küme düşmemek!

Joel Fujita, FC St. Pauli'de

Manchester United'ın Felix Nmecha ilgisi sürüyor

Brentford'un yeni teknik direktörü!

Napoli, Noa Lang transferinde mutlu sona yakın

Alex Meret 2027'ye kadar Napoli'de

Atletico Madrid'e yeni kanat!
