Albayrak fahri menajer!
Albayrak, 'Kongrelerde kazanan hep Galatasaray olur. Bana Özhan ağabey de teklif yaptı. Ancak ben Mehmet Cansun ile başladığım için onunla devam ettim. Sağolsunlar yeni yöneticilerimiz bana sen futbolcularla çok iyi diyalog içindesin ve sezon sonuna kadar devam et dediler. Ben de çocuklarımla birlikte olmak istiyorum. Her zaman yardıma varım' diye konuştu.
Seçimin kaybedilmesinden sonra "En çok çocuklarımdan ayrılacağım için üzülüyorum" diyen Albayrak yeni yönetimin kendisine sahip çıkmasına sevindi. Albayrak, "Onur duydum. Ben Galatasaray’ın neferiyim" diye konuştu. Abdürrahim Albayrak bundan sonra fahri menajerlik yapacak.
Kongrede Mehmet Cansun'un listesinden seçime giren ve kaybeden Abdurrahim Albayrak, yeni gelen yönetimin de ısrarı üzerine hizmete devam edecek. Kendisinin bir G.Saray aşığı olduğunu belirten Albayrak, 'Ben her gün Galatasaray ile yatıp, onunla kalkıyorum. Daha önceki senelerde de yönetimde olmamama rağmen her zaman çalıştım. Hizmetten hiç bir zaman kaçmam' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!

Atletico Madrid, Leon Goretzka için harekete geçti!

Enzo Maresca'dan Semenyo yanıtı!

Real Madrid'de Vinicius için kapılar kapalı!

Acun Ilıcalı: "100 milyon sterlin harcadım"

Zeki Çelik: "Gasperini çok etkili; 10 gün yürüyemedim"

Lyon mutlu sona ulaştı: Endrick

























