Adanalıya böyle düğün yakışır!

Ankaragücü'nde oynadığı dönemde söz kestiği nişanlısı Sibel Yalçın ile görkemli bir törenle dünya evine girecek olan yıldız futbolcunun nikah şahitliğini de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yapacak. Hasan Şaş'ın hayatının imzasının atacağı düğün töreninde, A Milli Takım'ın maç programına göre Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Teknik Direktör Şenol Güneş ile milli takım futbolcuları da katılacak. Mahsun Kırmızıgül ve Coşkun Sabah'ın şarkılarıyla eşlik edeceği Sibel-Hasan Şaş çiftinin düğün törenine aynı gün Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Adana İl Kongresi'ne gelecek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.
Hasan Şaş ve eşi düğün töreninden sonra geceyi Adana HiltonSA'nın Seyhan nehri manzaralı kral dairesinde geçirecek.
Yaklaşık 800 kişinin katılacağı düğün gecesi konuklara yöresel Adana ve Çukurova yemekleri ikram edilecek. Adana HiltonSA tarafından düğün yemeği için sunulan alternatiflerden Hasan Şaş ve müstakbel eşi peynir tabağı, serpme meze çeşitleri, sıcak meze çeşitleri, kaşık salata, mevsim sebzeleri ve tereyağlı pilavın yanında serpme olarak masalara lavaş ekmeği ve tırnak pideyle servis edilecek olan Adana kebap, Adana tavuk kebap ve şiş kebabın sunulacağı mönüyü tercih etti.
Mönüde sıcakların ardından servis edilecek olan dondurmalı baklava, mevsim meyveleri ve düğün pastası da istenilen detaylar arasında yer alıyor. Hasan Şaş ve müstakbel eşi Sibel Yalçın'ın balayı için nereyi tercih edecekleri ise henüz kesinleşmedi.
Adana HiltonSA'nın Hasan Şaş ve eşi için özel hazırladığı düğün paketinde, çiftin isteğine göre hazırlanan yemek mönüsünün yanı sıra düğün pastası, kral dairesinde konaklama, kahvaltı, şampanya, isimlerinin ilk harflerinin işlendiği Hilton bornozları bulunuyor. Ayrıca çifte evliliklerinin birinci yıl dönümlerinde kullanmak üzere Türkiye'de diledikleri bir Hilton otelinde akşam yemeği ve konaklama hediye ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Sevilla'da büyük hasret sona erdi!

Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro'ya ret!

Hull City'de ayrılık kararı: Joao Pedro

Angel Correa, Meksika'ya gidiyor!

Vinicius Junior, Brezilya'da kulüp aldı!

Real Madrid'den Huijsen için yoğun pres!

İşte Arsenal'in Gyökeres'e teklifi!

Werder Bremen'de Köhn kararı: Galatasaray ile görüşme

Liverpool'da Arnold yerine Frimpong!

Uçtu uçtu Sane uçtu!
