9 yıl aradan sonra...
Milliyet
İstanbul'da golsüz berabere kaldığı Alman rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Aslanımız, şampiyonluk yaşadığı UEFA Kupası'na şok bir skorla havlu atmanın hüznünü tattı.
Sarı-kırmızılı takımımız, Avrupa'da en son 20 Ekim 1999 tarihinde kalesinde 5 gol birden görmüştü. Cim-Bom, İngiliz temsilcisi Chelsea ile Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı maçtan 5-0 mağlup ayrılarak tarihi bir şok yaşamıştı.
Galatasarayımız, Alman takımlarına karşı 6 maç sonra kaybetti. Son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen sarı-kırmızılı takımımız 21 kez karşıladığı Alman takımları önünde 6. mağlubiyetini aldı. Cim-Bom, 20 maçta 5 kez kazanırken, 10 beraberlik elde etti. Leverkusen, Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla 3. kez eşleşirken, 5 maç oynadı ve hiç kaybetmedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola'dan Jose Mourinho'ya mesaj!

Tarihi gecede Arda Güler çıldırdı! Oyundan alınırken tek cümle olay oldu

Bernardo Silva'dan Türkiye'ye transfer yanıtı

Rayan Cherki: "Galatasaray çok iyi"

Atletico Madrid'den Goretzka hamlesi

Chelsea, Raheem Sterling ile yollarını ayırdı

Fulham, Oscar Bobb için Manchester City ile anlaştı

Inter'den Moussa Diaby hamlesi!

Lucas Paqueta, Flamengo'ya imza atıyor!

Vincenzo Montella'dan Roma'ya ziyaret



























