G.Saray'da 4 sakat

Galatasarayımız Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.  

Galatasaray.org
G.Saray'da 4 sakat
Galatasaray Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor ile yapacağı maçın çalışmalarına Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, teknik ekip Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.

Manisaspor karşılaşmasında ilk onbirde yer alan oyuncular sahada rejenerasyon çalışmalarının ardından sağlık merkezinde terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamlarken, diğer oyuncularla antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yapıldı.

Sağ bacak üst yan bölgesinde maçta aldığı darbelere bağlı olarak ağrısı olan Shabani Nonda, sol bacak üst ön adalesi ve sol bileğinde gene maçta aldığı darbelere bağlı ağrıları olan Mehmet Topal, sağ bacak üst arka adalesinde zorlanma olan Mustafa Sarp ve sol ayak bileğinde zorlanma olan Hakan Balta’nın dün gece soyunma odasında başlanan tedavilerine bu sabah sağlık merkezinde devam edildi.

Sağlık ekibi, antrenmanın sonuna doğru bir pozisyonda sağ ayak bileğinin burkulması nedeniyle bir zorlanması olan Serkan Çalık’ın tedavisine de hemen başladı.

Galatasaray, çalışmalarını bir günlük aranın ardından 25 Kasım Çarşamba sabahı saat 10.30’da basına ve taraftara kapalı bir antrenmanla sürdürecek.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler