193. randevu!
Sarı-kırmızılı takım, 192 mücadeleyi geride bıraktığı Avrupa kupalarında 70 galibiyet ve 72 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 247 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kendi kalesinde ise 278 gole engel olamadı.
Galatasaray, son yaptığı Şampiyonlar Ligi (C) Grubu ilk maçında Fransız ekibi Bordeaux ile İstanbul'da 0-0 berabere kalmıştı.
GERETS'İN GALATASARAY'DA 6. AVRUPA SINAVI
Teknik direktör Erik Gerets, yarın oynanacak Liverpool maçıyla Galatasaray'da 6. kez bir Avrupa kupası mücadelesine çıkacak.
Belçikalı çalıştırıcı, takımın başına geçtiği geçen yıl UEFA Kupası'nda Norveç ekibi Tromsö'ye deplasmanda 1-0 yenildikten sonra Ali Sami Yen Stadı'nda ise 1-1 berabere kalarak elenmiş ve büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.
Bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme yolunda Çek rakibi Mlada Boleslav'ı elemeyi başararak iyi bir başlangıç yapan Gerets, Bordeaux ile 0-0 berabere sonuçlanan ilk grup maçında oynanan futbol nedeniyle ise eleştirilere hedef olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Stuttgart'tan Galatasaray'a özür! Sarı-kırmızılılardan yanıt

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!























