17 Yaşaltı Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye'de

İsviçre'nin Nyon kentinde dün düzenlenen UEFA İcra Kurulu Toplantısı'nda alınan karara göre, organizasyon Türkiye'ye verildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, merkezi Antalya olmak üzere düzenlenecek şampiyonada 8 ülkenin genç milli takımları mücadele edecek ve Türkiye bu şampiyonaya eleme oynamadan doğrudan katılacak.
Toplantıda ayrıca, 19 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipliğini 2008 yılında Çek Cumhuriyeti, 2009 yılında da Ukrayna'nın yapacağı karara bağlanırken, 17 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nı 2009 yılında düzenleme hakkı ise Almanya'ya verildi.
Öte yandan, İcra Kurulu Toplantısı'ndan önce düzenlenen UEFA Başkanlar-Genel Sekreterler Toplantısı'na Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile genel sekreter Lütfi Arıboğan da katıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Cherki'yi açıkladı!

Kieran Tierney, Celtic'e geri döndü

Borussia Dortmund'a bir Bellingham daha!

Al Hilal - Roma hattında Angelino krizi

Comolli'den Tudor ve Kolo Muani açıklaması

Erik ten Hag'tan Granit Xhaka için yok!

Angelino, 25 milyon euro'ya gidiyor!

Pep Guardiola'dan Gazze mesajı!

Rayan Ait-Nouri, Manchester City'de!

Bayern Münih, Tah ve Bischof'u transfer etti
