17 Yaşaltı Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye'de
İsviçre'nin Nyon kentinde dün düzenlenen UEFA İcra Kurulu Toplantısı'nda alınan karara göre, organizasyon Türkiye'ye verildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, merkezi Antalya olmak üzere düzenlenecek şampiyonada 8 ülkenin genç milli takımları mücadele edecek ve Türkiye bu şampiyonaya eleme oynamadan doğrudan katılacak.
Toplantıda ayrıca, 19 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nın ev sahipliğini 2008 yılında Çek Cumhuriyeti, 2009 yılında da Ukrayna'nın yapacağı karara bağlanırken, 17 Yaşaltı Avrupa Şampiyonası'nı 2009 yılında düzenleme hakkı ise Almanya'ya verildi.
Öte yandan, İcra Kurulu Toplantısı'ndan önce düzenlenen UEFA Başkanlar-Genel Sekreterler Toplantısı'na Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile genel sekreter Lütfi Arıboğan da katıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Zaniolo: "Hayalim geri dönmek"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer



























