12 Dev Adam affetmedi: 77-69

1. Periyot: 23-18
A Milli Takımımız Ukrayna karşısına Kerem, İbrahim, Hidayet, Mirsad ve Mehmet 5’iyle çıktı ve ilk dakikayı 4-2 önde bitirdi. Hücum ribaundlarında etkili olan Ukrayna üstünlüğü ele aldı ve 5. dakikayı 12-5 önde geçti. Mirsad peş peşe basketlerle farkı azaltsa da periyodu son saniye 3’lüğüyle 23-18 Ukrayna önde kapadı.
2. Periyot: 42-32
İkinci periyoda alan savunmasıyla başlayan Devler karşısında dış şutlarla etkili olan Ukrayna 15. dakikayı 32-22 önde geçti. Bu dakikadan sonra rakibin top kayıplarını iyi değerlendiren Ay-Yıldızlılar, farkı 5 sayıya indirse de devre sonunda peş peşe 3 sayılık basketler bulan Ukraynra, devreyi 42-32’lik skorla önde kapadı.
3. Periyot: 54-52
İkinci yarıya savunma ağırlıklı bir takımla (Ender, Ömer, Haluk, Mirsad, Mehmet) başlayan 12 Dev Adam, rakibini durdurmayı başardı ve skorda dengeyi kurdu. 26. dakikada Ömer’in basketiyle skoru 48-48’e getiren Türkiye, 28. dakikada da aynı oyuncunun hızlı hücumdan bulduğu basketle ön geçti, son çeyreğe 54-52 girdi.
4. Periyot: 77-69
Son çeyreğe tutuk başlayan millilerimiz, 33. dakikada 60-56 geriye düştü. Ancak bu andan sonra İbrahim, Kaya, Mehmet üçlüsüyle 8-0’lık seri yakalayan 12 Dev Adam, son 5 dakikaya 4 sayı önde girdi. Kalan bölümde de sahneye Hidayet ile farkı arttıran Türkiye maçtan 8 sayılık farkla galip ayrıldı.
D Grubu´nda oynanan diğer maçta ise Yunanistan, Hırvatistan´ı 77-76 yendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak
