Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
ASLAN Gibi HASAN ŞAŞ'ı Getirelim
 Kas
20
 2015

‘Ben bu kulübün başkanı olduğum müddetçe, Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez.’ [Yıldırım Demirören]

  • ‘Bugünün benim için anlamı çok büyük. Bugün şampiyon olduk. Hem de abimin ölüm yıl dönümü. Beni Beşiktaşlı yapan abimin yaşıyor olmasını, bu günü görmesini çok isterdim. Şampiyonluğu abime ve Yıldırım Demirören’in eşine armağan ediyorum. Sayın başkanın eşi ben ilk göreve geldiğim de ‘Hocam şampiyon olur muyuz’ diye sordu. Ben de ‘oluruz’ dedim. Haftalar geçti biz 6. Sıraya geriledik. Bir gün karşılaştık, bir bakışı vardı. ‘Hocam bu defada kaçırdık’ gibi. Onu anlatmam mümkün değil. Bıçak gibi saplandı yüreğime. Ve şimdi şampiyon olduk…’  [Mustafa Denizli]

Mustafa Denizli’nin ne kişilikte bir insan olduğunu anlatmak için, Beşiktaş’ı şampiyon yaptıktan sonra söylediği sözleri paylaşmak istedim. Demirören de kendi kişiliğin de birini Beşiktaş’ın başına getirmişti. Yani her iki tarafta tükürdüğünü yalamıştı.

Galatasaray sadece başkan ve yönetiminden ibaret değildir. Galatasaray taraftarı, Mustafa Denizli’yi kaldıramaz. Pankartlar dahi açıldı kısa süre önce tribün de Denizli’nin Lig Tv de yaptığı yorumlar protesto edildi. Denizli olmaz, olamaz !!!

Denizli olacağına, Ersun Yanal olsun daha mantıklı olmaz mı??? Hiç değilse adam ben Fenerbahçeliyim demedi. Gayet olgunca davrandı. Ayrıca Ersun Yanal en iyi Türk teknik adamlar içerisindedir. Milli takım hocalığı bile yaptı ve Galatasaray’da ki bir çok futbolcunun hocası ve de bir çok futbolcuyu yakından tanıyor. Ligi tanıyor. Türkiye de işler nasıl yürür, Galatasaray bu durumdayken ne yapabilirim hepsini biliyor.

Çok gariptir ki hoca kıtlığı yaşıyoruz!

En doğru karar, Hasan Şaş’ı takımın başına getirmektirZaten eline yüzüne bulaştıracağın kadar bulaştırmışsın. Hasan hoca Muslera’dan Chedjou’ya, Hakan Balta’dan Selçuk’a, Sneijder’den Burak’a kadar herkesin Fatih Terim döneminde hocalığını yapmadı mı?

Herkesi bire bir tanımıyor mu? Daha niye hoca arıyoruz o zaman ? Hamza hoca da geldiğinde eleştiriyorduk başka adam mı yoktu diye, adam geldi 3 kupa aldı. Bırakalım Hasan hoca da gelsin belki o da başarılı olacak. Gerçi başarılı olan kovulur bizde fakat yine de denenecek en doğru isim.

Tugay, Hakan Ünsal, Hakan Şükür gibi isimler çok pasif ve hareketsiz. Bülent Korkmaz da öyledi… Hasan Şaş daha otoriter duran bir adam. Yaptığı yorumlar da yorumculuk hayatında daha radikaldi… Hasan Şaş bu işi şuan becerebilecek en mantıklı isim gözüküyor.

Hasan Şaş haricinde bir heyecan gelsin falan diye düşünüp, Zidane belki düşünülebilir. Ben çok eskilerden de Zidane’yi Galatasaray’a önermiştim ama Zidane ismi bu dönem için biraz kritik gibi duruyor. Yani bu tür adamlar kendi kadrosunu sezon başında gelip kurmak isterler. Ara dönemde ve sıkıntılı bu günde gelir de başarılı olur mu yada gelir mi çok karışık işler!!! Elimizde ki kendi evladımız olan Hasan Şaş’ı değerlendirmek her şeyden daha mantıklı gibi gözüküyor..

Hasan hoca yanına eski ekibinden Ümit Davala yada başka 1-2 Galatasaraylı alır, aslanlar gibi de saha kenarına hoca olarak yakışır…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...