Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
Şamar Oğlanı !!!
 Kas
08
 2015

G.Saray taraftarı olmak bu aralar sinir testi ,sabır sınaması kıvamında. Arkadaş gelen vuruyor ,giden vuruyor ,eze eze ezme yaptılar bizi. Bekliyorum ,bakıyorum yönetimden tıss yok. Bu rezilliklere daha ne kadar tahammül edeceğiz bakalım. Ama şunu iyi biliyorum ki G.Saray adam gibi yönetilse bu federasyonlar asla görevde kalamaz ya da bunları yapamaz.

Kardeşim bu takım salı gecesi Avrupanın bir ucunda maç yapıyor. Çarşamba gecesi yorgun argın İstanbul a geliyor. Cumartesi gecesi memleketin en uzak deplasmanlarından birisine çıkıyor. Üstelik saha zemini rezilliği örtmek için iyice kumlanmış. Sonuç değersiz ama 3 sakat çok önemli. Ve bu sakatlıkların sorumlusuda 2 gün dinlenme imkanı bile bulamayan oyuncuları o rezil zeminde oynamaya mahkum edenlerdir.

Maçlarımıza öyle anormal hakemler veriliyor ki Avrupada bu adamlara bırakın futboldan para kazandırmayı TV den maç izlemeyi bile yasaklarlar. Arkadaş Umut faul bile olmayan 2 pozisyonda 2 sarıdan oyundan atıldı. O olmayan faullerden ilki golle sonuçlandı. Böyle rezillik görmedim. Adam futboldan o kadar bihaber ki verdiği her karar yanlış neredeyse.

Basketbol takımımızı Pazartesi günü derby maça çıkartıyorlar ,Çarşamba günü Moskova ya gidiyoruz ,Cumartesi ise Uşak ta maça çıkıyoruz. Neden böyle ? Çünkü İstanbul da Cuma günü oynayan Fener Pazar günü yine İstanbul da derby oynamasın. Bunun adı rezillik ,terbiyesizlik filan değil düpedüz skandaldır. Ama ne medya da ne yönetimde çıt bile yok. 

Şimdi kalkıpta bu rezilliğin ,bu çifte standartın içinde hiç bir oyuncuya kusur bulmam. Benim gözümde hata da kusur da bu takımın haklarını savunmak ,bu formayı terleten gençleri koruyup kollamak için görev alıp bu görevlerini ihmal eden yalaka  ve korkak yöneticilerindir. 

Alınan mağlubiyet için kimseyi suçlamasam da aklımda tek soru var. Evet çift forvetimizin şutu bile yok. Evet Chedjou belki de kariyerinin en kötü maçını oynadı ve yenilen 4 golde de başrolü kaptı. Ama arkadaş  şu Jose Rodriguez denilen oyuncuyu kim izledi ,ne gördü de bu adama G.Saray forması verildi. Adamda teknik yok ,fizik yok ,futbol zekası ,oyun görüşü ,yaratıcılık ,hız ,sürat ,zamanlama ,kafa topu üstünlüğü ,şut becerisi ,potansiyel filan hiç bir şey yok. Dümdüz bir adam ,3-5 metreye pas veriyor sadece ki o bile %100 değil. Kardeşim bu adam bedavaya oynasa yediği içtiği bile bu kulübe zarar. Bakın Denayer ,Carole ne kadar potansiyelli ve gelecek vaad eden gençlerse Rodriguez de o kadar büyük bir sıfırdır.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...