Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
GÖLGE ETMESENİZ YETERDİ...........
 Haz
15
 2017

G.Saray neden bu denli başarısız oldu ? Çünkü G.Saray çok kötü yönetiliyor. G.Saray kadrosu bu ligde asla bu kadar kötü olamazdı. Oyuncular formayı sabote etseler bu kadar kötü performans ortaya konulamazdı. Doğrusu bu kadro bu ligin en azından üstünde bir kadroydu. Ancak futbol takım oyunu. G.Saray ise asla takım olamadı maalesef. Sadece iyi futbolculardan kurulu bir topluluk olduk ki bu topluluk içinde de ne sevgi ne saygı ne birlik, beraberlik kavramları vardı. Şimdi içinde bulunduğumuz dönem transfer sezonu. Her Haziran ve Aralık ayında futbol bilmez tüketim hastaları sayesinde onlarca isim G.Saray ile anılıyor yine. Yani bıkmadan usanmadan, hiç ders almadan aynı filmi tekrar başa sarıyoruz. Ama net konuşalım, Real den Ronaldo, Ramos, Modriç, Barca dan Messi, Suarez, Neymar, Bayern den Lewandowski, Robben alınsa bile eğer takım olamazsanız bir haltda olamazsınız. İş takım olabilmek, takım gibi hareket edebilmek, sevgi, saygı üzerine bir kaynaşma sğlayabilmek. Gerisi laf-ı güzaf, gerisi yalan dolan,palavra.

Bu başkan ve bu yönetim takımda bu birliği, bu beraberliği, bu takım olgusunu yaratacak, yaşatacak bir kapasitenin yanından bile geçemezler. Oysa takım olmak gibi bir olguyu oluşturacak ilk halka kulübün başkanı ve yönetim kuruludur. Başkan ve yönetim saygın olacak, güven verecek, yapıcı olacak, birleştirici olacak. Futbolcudan teknik heyete, çalışandan taraftara kadar tüm camia bu insanlara gözü kapalı güvenecek, yürekten inanacak, sevecek, sayacak. Ancak bizim başkanı ve yönetim gözümün önüne getiriyorumda güveni, itimadı, inancı çoktan geçtim bile sevgi, saygı bile hak getire.

Ünal Aysal gibi bir G.Saray düşmanı kulübün milyonlarca dolarını hala adını, nerede oynadığını bile bilmediğimiz saçma sapan adamlara peşkeş çekti.Başına Mancni gibi bir dünya markası getirdiği takım tam anlamıyla rezil rüsva oldu. Ara transferde alınan 11 oyuncudan aklınızda kalan, kulübe fayda sağlayan kimse var mı ? Oysa Ünal efendi kulübü yerle bir ettikten sonra kaçıp giderken yerine gelen sayın Duygun Yarsuvat ilk 3 e girmesine kimsenin ihtimal vermediği takımı tek transfer bile yapmadan Şampiyon yaptı, kupayı aldı ve o takım süper kupayıda kazanarak memlekette kimseye kupa bırakmadı. Bakın arkadaşlar Duygun başkan sadece takımda birliği, beraberliği tesis etti. Tüm camiayla beraber takımada sevgi, saygı üzerine kurulu bir güven duygusu tesis etti. Gerisini G.Saray forması kendi kendine başardı. Çünkü bu formayı giyen adamlar zaten kişilikleriyle, karakterleriyle, kabiliyetleriyle, kariyerleriyle üst düzey sporculardı. 

Bu yönetim keşke hiç bir oyuncu almasa ve satmasa şu kadroyu işi bilen, saygın ve düzgün insanlara bıraksalar yemin ederim rahat rahat şampiyon oluruz. Adamlar kalkıp  G.Saray değerlerini bilmez, aklı fikri kulübün paralarını har vurup harman savurmak olan, popülalist bir gurup sözde taraftarın lafıyla kulübün geleceğini karartıyorlar. Kardeşim sen takımı gençleştirmekten dem vuruyorsun Bruma yı ve Sinan ı gönderiyorsun. Bazı futbol cahillerinin baskısına boyun eğiyor ve boş mukaveleye imza atacak Sabri den vazgeçiyorsun. O Sabri gidince milyon dolarları verip yeni Tarık lar, Veysel ler alırsın artık. Nasıl olsa para senin cebinden çıkmayacak. Elbette alabiliyorsan 2011-2012 sezonunda ki Eboue yi al, Sabri de yedek kalsın. Ama öyle Linnes lerle filan olmaz bu işler. Hadi biz bilmiyoruz bu işide o kadar pahalı transferlere rağmen formayı yine Sabri ye veren Fatih Terim, Hagi, Lucescu, Mancini, Prandelli, Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoğlu, Tudor gibi isimlerde mi bilmiyor yani ?

Sonuç olarak bu yönetimden tek beklentim var o da şu satılan arazilerin paralarını iç etmeden adam gibi kulübü borç yükünden kurtarsınlar. Bir G.Saray sevdalısı için en acı olanıda Aziz Yıldırım çıkıyor ,açıklamar yapıyor ,adam ne olursa olsun hak vereceğimiz doğru şeyler söylüyor. Fikret Orman çıkıyor, anlatıyor, konuşuyor, adama hak veriyor, beğeniyor, saygı duyuyoruz. Sonra bizim başkan çıkıyor ettiği her laf, söylediği her söz içi boş, yalan dolan ,palavra. 1 saat konuşuyor 2 dk. lık laf etmiyor asla. Ne saygı uyandırıyor ne sempati, ne güven. İcraatlara bakıyorsun sadece vefasızlık, iki yüzlülük, iş bilmezlik. Oysa aklıma bir zamanların Ali Uras ları, Tanrıyar ları, Alp Yalman ları, Faruk Süren leri geliyor. Vah bize vah, alem giderken mersine biz gitmişiz tersine. Neydik bir zamanlar ne olmuşuz şimdi.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...