Makale Yaz
hakocbb
Bu haberi yazdır
YA ŞİMDİ ???
 Tem
20
 2017

Hadi kardeşim hadi şimdi gereğini yapın yediğiniz haltın. Dursun Özbek efendi madem ki diyorsun G.Saraylıyım yap gereğini daha fazla rezil etmeden kulübü çek git hemen. Öyle bir git ki bir daha hiç bir Özbek giremesin kulübün kapısından. Öyle bir git ki seninle çalışan hiç bir yönetici bir daha G.Saray adını bile alamasın ağzına. Git ki hiç olmazsa başarısızdı, beceriksizdi, basiretsizdi, vizyonsuzdu, kafasıda pek çalışmazdı ama şerefi, onuru vardı diyelim bari.

Hadi bakalım Tudor efendi lafa gelince yaptığın adamlığı icraata da dök şimdi. Sorumluluk bende diyordun ya yap bakalım gereğini. Hadi 5 puan geride aldığın takımı 13 puan geri bırakmana ses etmedik. Kadroyu kurmadı, sezon başı kampını yapmadı, takım zaten dökülüyordu dedik. Hiç olmazsa başına futbol hakkında fikri olan bir adam geldi dedik. Ancak bu rezil takım tamamen senin eserin. Geçeceksin mazeret uydurmayı, alacaksın sorumluluğıunu. Çekip gideceksin. Ve eğer adamsan bu kulüpten aldığın her kuruşu hak etmedim diyerek geri verip gideceksin. Evet kendi yetersizliğin yüzünden yok ettiğin Sabri yi, Sneijder i geri veremezsin ama parasını ver ve git bu kulüpten. 

Başta Selçuk, Muslera, Yasin olmak üzere her futbolcu bu sezon bu utancı unutturmadan, gerekirse beş kuruş almadan oynamazlar ise adamız diye insan içine çıkmasınlar. Bu işin izahı, bahanesi filan yok. Karşınızdaki adamlar sizin haftada kazandığınız paraya bir sene oynayan amatörler. Başında yönetim yokmuş, hoca rezilmiş, antremanlar kötüymüş, sistem yanlışmış filan boş laf. Eğer G.Saray ın forması tarihi 20 sene olmayan bir takımı ilk Avrupa sınavında güle oynaya yenemiyorsa o formanın içindeki adamdan şüphe ederim.

Futbol ne kuantum fiziği gibi anlaması zor ne de herkesin profesör olacağı kadar kolay bir branş. Sneijder in sol ayak serçe parmağının bile Belhanda dan iyi 10 numara olduğunu, aradaki kalite ve kariyer uçurumunu anlamak için prof. olmaya gerek yok. Kanatları ve orta sahası yaratıcılıktan bu denli uzak takımın da forvete İbrahimoviç ve Suarez i alsa pozisyona giremeyeceğini anlamk için biraz bilgi, zeka ve öngörü gerekiyor. Sabri yi atarsın da yerine Sabri yi kesemeyen Linnes i, Tarık ı tutarsan beyinsizsin derim. Sneijder varken elinde çok iyi bir teklif gelir, kasanı doldurur mecburen gelen paranın çeyreğine filan Belhanda yı alırsaın anlarım. Tolga gibi bir bombayı takımda tut, Hakan Balta fazla gelsin. Takım yaşlı, koşamıyor de, 20 yaşında Bruma yı gönder, Sinan ı küstür, 30 yaşından genç adam alma. Sneijder 33 yaşında yaşlı, 33 yaşında Gomis e 3 yıllık kontrat yap. Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz ?





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
 
Ağustos (1)
 
Haziran (1)
  2020
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
  2011
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...