Makale Yaz
avrupa1905fatihi
Bu haberi yazdır
Cimbomlu Uyuma Haykır Bir İSTİFA
 Ağu
23
 2014

Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor.

Barcelona’nın gel başkanımız ol dediği Galatasaray başkanı Ünal Aysal, basına bazı demeçler verdi. Gazetecilerin kendisine yönelttiği ‘transferler ne zaman tamamlanacak’ sorusuna ‘çıkmaz ayın son çarşambası’ cevabını veren Aysal, transferleri de bizzat kendisi yönetiyor.

Salih Dursun, Ontivero, Hajrovic, Umut Gündoğan, Oğuzhan gibi isimleri toplam 20 milyon eurolara getiren ve hepsini birden Real Madrid’e 200 milyon euroya satan efsane yetenek avcısı Ünal Aysal’ın son bombası da Yasin Öztekin oldu…

Galatasaray da ki popülerliği sayesin de şirketlerinin geliri tavan yapan Ünal Aysal, Galatasaray’ın forma sponsorluğu hakkında da bazı söylemler de bulundu.

Salih Dursun gibi yetenekleri 30 milyon eurolardan satıp, 200 milyon euroyu kasaya koyduklarını belirten Galatasaray başkanı, forma sponsorluğuna gerek kalmadığını Galatasaraylılara duyurdu.

Son günler de Galatasaraylıların en büyük merak konusu olan santrafor transferi için de Ünal Aysal kesin konuştu.

Forvet transferlerinin federasyonun bir oyunu olduğunu belirten Galatasaray başkanı, Burak Yılmaz gibi 40 milyon eurodan aşağıya asla satmayacağı bir santrafor varken, Galatasaray’ın golcüye ihtiyacı olmadığını söyledi.

Ayrıca Milan’ın transfer listesin de olan Umut Bulut’un da satılmayacağını söyleyen Ünal Aysal, Burak’ın yokluğun da Umut Bulut’un o boşluğu dolduracağının da garantisini verdi. Elemanlarından mutlu olan Galatasaray başkanı Aysal, bütün bu Galatasaraylılara yaşattıklarından sonra hâla taraftarın arkasında olmasından dolayı da tüm Galatasaraylılara teşekkür etti.

Elde ki yabancıların gönderilememesi hakkında da konuşan Galatasaray başkanı, gönderemezsek Sabri’nin yanına A2 takımına yollarız dedi.

Bu saye de A2 takımının da şampiyon olacağını savunan Ünal Aysal, medyanın ‘iyi ama o zaman alt yapıdan futbolcu çıkmaz’ yorumuna karşılık olarak, ‘çıkmazsa Manisa’dan bir adama 2 milyon euro verir bir yıl sonra bedavaya yine kiralarız’ karşılığını verdi.

Galatasaray’ın çok iyi yolda olduğunu savunan Ünal Aysal, bu sene ilk 5’in altın da kalmayacaklarını da sözlerine ekledi.

Rüya gören büyük Galatasaray taraftarı, geç olmadan;

Uykulardan uyanın…

Bir kez daha bu kulübün sonunun çok kötü olduğunu ısrarla belirterek daha yolun başın da Ünal Aysal'ı istifaya davet ediyorum.

 

 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
  2013
  2012
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...