Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
Nokta transfer!..
 Oca
07
 2016

     Galatasaray Transfer Sezonlarında ya istenilen isimler ile anlaşılamamsı nedeniyle ya da acele edilmesi sebebiyle bir çok vasat futbolcuyu kadrosuna kattı. 

    Artık bu hataları yapmamamız gerekiyor. Basın her gün yeni isimleri manşetlere taşıyor bakıyorsunuz önceki günlerde konuşulan isimlerden daha haber yok!

    Taraftarımızdan ricam her gördüğünüz habere innamamanız. Çünkü basın haber yapmak zorunda asılsız olsa da yapacak.

    Donk transferini savunanlarda oldu, karşı çıkanlarda oldu. Şöyle bir gerçek var sezon sonu serbest kalacak bir futbolcuya değeri 3 milyon euro olduğu halde 2.5 milyon euro vermek transferde yapılan gereksiz harcama diyebileceğimiz bir durum. Katkı sağlar mı? Sağlar. Fakat alternatif isimler olduğunda daha iyi bir isim alınabilirdi. 2.5 milyon euronun üzerine 1, 1.5 milyon euro daha koyar daha genç bir ismi de alabilirdik. 

   Ben şahsen Donk yerine MBİA transferini tercih ederdim. MBİA Donk'a göre daha kaliteli ve sevilla'da yaptıklarını herkes biliyor. MBİA'yı sezon başında GALATASARAY nasıl almadıda trabzonspor aldı buda şaşırılacak bir durum. İyi bir isim var ve trabzonsporu bile tercih edebiliyorken GALATASARAY alamıyor. 

   Takımı gençleştirme görüşlerini savunan birisiyim. Fakat baktığımızda DROGBA geldi o yaşta neler yaptı! Kalsaydı daha da oynardı. ROBBEN gelse şimdi herkes yaşlı mı diyecek? Gelse Galatasarayı uçuran isimlerden biri olur. 

    Yaş kriterlerine fazla bağlı kalmayalım. Ancak gelecek isim öyle biri olmalı ki ya bu adam bu yaşta ama halen iş yapar diyebileceğimiz isimler olmalı. 

    KWEUKE, RODALLEGE gibi isimleri isteyen arkadaşlarım var. Bu iki oyuncu iyi performans sergilemiş olabilir o zaman ETO'O da 13 gol attı o zaman neden eto'o yu istemiyorsunuz? 

    Önümüzdeki sezon KWEUKE, RODALLEGE, ETO'O bu kadar gol atabilecek mi göreceğiz! AATİF CHAHECOUHE Geçen sezon 13 gol atmış Bu sezon 4 golü bulunuyor. O yüzden GALATASARAY büyük bir kulüp. Sadece ligde iyi performans sergileyecek değil Şampiyonlar Liginde de iyi performans sergileyecek bizleri gruptan çıkma yoluna taşıyacak isimler şart! 

    Birşey yaparsınız CUK oturdu dersiniz. Bizim de şuanda kadroya uyum sağlayacak iyi ki almışız diyebileceğimiz bir isim olmalı. Umarım verilen sözler tutulur. Umarım 2.Yarı iyi bir GALATASARAY izleriz. 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...