Makale Yaz
uagalatasaray10
Bu haberi yazdır
NEREDEN NEREYE!
 May
28
 2016

    Galatasaray Fatih Terim ile birlikte şampiyonlar liginde çeyrek final oynattığı dönem ile mancini, prandelli, hamzaoğlu, denizli ile şampiyonlar liginde gruptan çıkamamak ve kadro olarak Galatasaray'ı Terim döneminden sonra değiştirmek ve gereksiz transferler nedeniyle borc az sportif başarı varken sportif başarıyı düşürüp borcu arttıran yöneticileri kutlayalım mı? 

--- Şunlar bir gerçek bu durumlara gelmemizde suçlu arıyorsak AYSAL ve ÖZBEK eşit şartlarda suçludur.

--- Aysal Sportif Başarıyı yakalayıp hüsran transferler yaparak borç takıp çözümü yeni yönetime atıp kaçmakla yetinmesi. 

   Özbek ise yapacağım dediği hiçbir şeyi yapmayarak taraftarı karşısına alarak, borcu azaltmak için gelerek Hamit Altıntop oynamadığı halde 2.7 milyon euro para almasına izin verdiler, Dzemaili'yi kiralayarak maaşını Galatasaray'ın ödemesi ve kadronun azaltılması ile sportif başarının da düşmesi ve UEFA karşısında iyi bir savunma yapamadıkları için 1 Yıl ceza çekilmesi Özbekin zararlarından bazılarıdır. 

   Özbek'in katkısı var diyebileceğimiz hiçbir şey akıllara gelmemekle birlikte halen Galatasaray'a zarar verdiğinin farkında olmaması ve Galatasaray'ı yarar sağlayacak hiçbir projeyi gerçekleştiremeyeceği halde görev de kalma konusunda bu kadar ısrarcı olması, taraftar ve Yarsuvat haricinde kimsenin sesini çıkartmayıp Galatasaray'ın zarar görmesini izlemesi bizleri bu hallere düşmemize neden olmaktadır. 

   Bazı Rentaşlarımız Favre ismini istedi. Görüşüldü %100transfer şartları nedeniyle Favre teklifi reddetti. Lucescu ile görüşüdlü. Lucescu %100 Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyordu fakat Dursun Özbek Lucescuya o kadar maaş vermeye yanaşmaması üzerine zenit ile anlaştı.

   Gönlüm Fatih Terim'den yana fakat Lucescuda gelse çok iyi olurdu. Birçok spekülasyon haberler yapılıyor. Bu haberler yapılıyor gerçekleşecek olsa açıklama yapılırdı ki yapılmasına da artık gerek yok. Bugüne kadar geçen Transfer haberlerinden hiçbirinin gerçekleşmediğini ve yıldız transferi, 6 transfer yapacağız gibi söylemlerde bulunmaları bunların YALANolduğunu gördüğümüz için bu haberler bizleri ilgilendirmemekte. 

   Bizler YALAN söyleyenler ile aynı yolda yürümeyiz! Yürümekte istemiyoruz! Biz dediğini yapan isimlerle yürürüz! Doğru, Dürüst, Taraftarıyla Barışık insanların bu görevi üstlenmesini istiyoruz! 

   Dursun Özbek ve Yönetimini istemiyoruz! İnatçı olmak, zarara uğrattıkları yeter daha fazla zarar vermeden gitmelerini istiyoruz! Taraftar Dursun Özbek ile barışmayacak! Dursun Özbek ile aynı yolda yürümeyiz! Galatasaray Taraftarındır! Öylede kalacak! Kimsenin tapulu malı değil! 

    Taraftarımız çıkan transfer haberlerine inanmasınlar! Bugüne kadar hangi dediğini yaptıki bu yönetim bu çıkan ve çıkacak isimleri getirebilsin! Daha Teknik Direktörleri ikna edemiyorlar! Futbolcuları nasıl ikna etsinler! Anca anadolu takımlarında oynayacak futbolcuları getirirler. 

    

#DursunÖzbekİstifa#

#Saygılarımla#





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...