Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
BURAK, PANDEV =/= EMRE ÇOLAK, ELMANDER
 Eki
23
 2014

Yazık ne yazık. Şampiyonlar ligi maçımız olacak ve bende kanal değiştirip değiştirip diğer maçı izleyeceğim. Belki mübalağa olacak ama biri bunu bana silah zoruyla yaptırmak istese yapmazdım. Eminim ki bütün renkdaşlarım aynı duygu içindelerdi. Ne oluyor Allah aşkına. Tekniği taktiği geçtim arkadaş ruh nerede. Hadi ligde zaten böylesiniz bu avrupa arenası yahu hiç mi izan hiçmi vicdan yok sizde. Bunun adı profesyonellikse istemiyoruz profesyonellik amatör ruhlu aç oyuncu oynasın o zaman. 

Evet bizim avrupayı dize getirdiğimiz takımlarda Burak gibi Selçuk gibi 3 milyon euro alan oyuncularımız yoktu. Çok uzağa gitmeye gerek yok Fatih Terim'in geldiği ilk yılı hatırlayalım. Emre Çolak 300 bin euro, Engin Baytar 700 Bin Euro, Elmander 1,1 milyon euro ve Necati'de fazla almıyordu rakamlarda hatam olabilir ama yaklaşık bu civarlarda alıyorlardı. Biz o takımla önümüze gelen her takıma ASLAN'ın DİŞini gösteriyorduk. Ben hatta şunu söyleyim derseniz ki taktik varmıydı o takımda bence yine çok yoktu ama birşey hiç eksik değildi... O da RUH... Ruhun ilk gitmeye başladığı anı sorarsanız Burak'ın geldiği andır. Burak geldiği yıl o kadar gol atmasına rağmen bizim prese dayalı futbolumuzu bitirmeye başlayan ilk oyuncu olmuştur. Sonrasında ona bir de Sneijder ve Drogba'da eklenince artık takım oyunu değil kişilere dayalı bir oyun tarzı hükmetmeye başladığı taa ilk andan beri görülüyordu ama fb nin ve diğer takımların kötü durumda olması başımızdaki her hocanın bunu görmesini engelledi.

Ama lütfen yeter artık bence Prandelli'nin suçu yok onu getirende hata ve hatta bu takımı kuranda hata. Parayla oynayan futbolcular topluluğu sanki Real Madrid'iz arkadaş. Hee hocanın maç sonu açıklamalarına da yazıklar olsun diyorum. Neymiş lig daha önemli. Arkadaş bu ülkede asgari ücretle o kadar para verip o maçı izlemeye gelen insanlar var senin bunu demeye hakkın yok. Diyeceksen maçtan önce söyle de kimse gelmesin ya da dedirten biri varsa da sözümüz ona olsun. Tabi dediğim gibi hocadan çok onu getiren de hata.

Futbolculara gelince de Allah aşkına Burak'ı kovun bu takımdan Umut oynasın en azından ruhu var her gol attığında yüzüğünü gösterip taraftara el kol hareketi yapmaz ve de ruhunu koyar ortaya takımın ahengini de bozmaz.

Amatör ruhlu oyuncularımızı izleyelim belki teknik taktik pek görmeyiz ama en azından ruh görürüz. Unutulmasın ki bu taraftar en vefalı taraftardır dün yinede de alkışladılar futbolcuları her ne kadar tasvip etmesem de...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...