Makale Yaz
kutlugs43
Bu haberi yazdır
Ofsayt Burak
 Eyl
17
 2014

Yazık ya hakikaten yazık. Kim arttırdı bunların maaşını Allah aşkına. Burak, Selçuk, Sneijder... Yeter artık futboldan soğuttunuz ya. 

Ben özellikle Burak'a değinmek istiyorum daha öncede defalarca belirttim. Burak geldi geleli Galatasarayımızın o baskı yapan, ablukaya alan, karşı takımı hırpalayan forvet tiplemelerini kaybettik. Elmander gibi Necati gibi. Sanki o kadar para verildiği için oynatılmak zorunda. İki senedir oynadığımız futbol ortada. İsterse 50 gol atsın Burak. Bizim oyuncumuz değil. Ta baştan belliydi bu. Top tutmaz, orta sahaya top almaya gelmez, duvar olamaz, baskı pres desen hiç yok, Anca boşa koşar bır de bol bol ofsayt çilesi yaşatır bizlere. 

Selçuk ise yerini yadırgıyor ve bence en önemlisi Emre Çolak gibi Engin gibi hatta Elmander Necati gibi koşan karşı takımları hırpalayan oyuncu tiplemeleri olmayınca bu Selçuk'un oyununu bozdu. Artık raha oynama imkanı bulamıyor. Melo'da aynı şekilde. Belki iyi niyetliler ama olmuyor.

Kesinlikle kendini yıldız sanan son dakika gol BOŞ KALEYE gol atınca taraftara el kol hareketi yapan egoist sadece kendi istatistiklerini arttırmaya çalışan BURAK takımdan kesilmeli. Bütün takımı bozuyor çünkü. Arkada aslında iyi oyuncularımız var. Ama duvar ol(a)muyor ki Burak. Anca önüne top bekliyor ama yeter artık. Küstürdünüz bizi futbola.

Stadda ki seyircimizede helal olsun. Bizim düşüncelerimizide yansıttıkları için. Neymiş önceden iyi oynuyorlardı alkışlıyorduk. Sen orda 3 milyon Euro alıyorsan 2 yıl arka arkaya kötü oynamaya hakkınız yok. Geçen sene sabrettik önceki yılda çok iyi değildi zaten takım. Fatih Hoca'nın ilk geldiği yıl ki takımı özlüyoruz biz. O takımın oyuncularının çoğu da hala takımda. Emre, Engin... Ne oldu bunlara. Bunlar değilmiydi Fenerli futbolcuları kevgire çeviren baskı altına alan.

Artık çok para kazanan oynatılacak diye var olan düşüncenin bitirilmesi lazım. Burak çıksın Umut oynasın, Sneijder çıksın Emre oynasın, Selçuk çıksın Yekta oynasın ne bilim yani bu adamların ne suçu var oynamıyorlar bir de onları görelim. Belki diğerlerinin de aklı başına gelir.

Dün ki oyundan dolayı da hepsine YAZIK diyorum. Kendi sahamızda bizi çocuk denecek yaştaki oyunculara rezil ettiler.

Son olarak ta HELAL OLSUN CHEDJOU. İyi ki GÖNDEREMEMİŞLER seni....





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2016
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...