Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
Bir öneri
 Kas
16
 2011

Arkadaslar , sevgili galatasarayli kardeslerim merhabalar, nasilsiniz?

Bir sikintimi sizinle paylasmak isterim, aslinda bu butun galatasaraylilarin sikintisi. Benim gorusum su biz takimimiza gerektigi kadar deger vermiyoruz yani deger vermekten kastim kulubumuze yeteri kadar destek maalesefki olamiyoruz ve hep ebedi rakimizin gerisindeyiz, fenerli arkadaslarimdan gordugum kadariyla adamlar kendi urunlerinin satildigi yerlerden cikmazken ve o kara gunlerinde bile 1 milyon tllik alisveris yaptiklarini varsayarsak ( ki saibeli goruyorum birazda cunku bu cok buyuk para 1 gunde olmasi biraz zor medya ve kulub tarafindan abartildigi dusuncesindeyim), biz galatasayimiz icin hic bir sey yapmiyoruz iste bu yuzden bu konuyla dogrudan alakali olman biz taraftarlar kulubumuzu yonlendirmek zorundayiz.

Benim nacizene bir tavsiyem, buda su:

Taraftarcard, bu aslinda yeni bir sey degil bazilariniz dusune dusune bunumu dusundun diyeleckler ancak bence gereklidir. Soyleki ismini aslancard yada gscard olarak olmasi uygun geldi. Dizaynida kabartmali bir gs armasi yada bir aslan resmi, kirmizi renkli ( daha hos geldi ) yada sari kirmizi dalgali olarak dagilmis bir sekilde.ustunde sahibinin ismi.simdi soracaksiniz e bukadar mi diye. Tabiî ki bu kadar degil. Bunu almak gs storelardan basvuru formu doldurarak yada int uzerinden doldurup ulkenin her yerine gonderilebilen bir kargo agiyla donaltilmasi sart ve bunu almak icinde belirli bir bedel odenmesi gerekir tabiî ki zaten amac kulubumuz kazanmasi. Ben ilk alis olarak 150-200 tl yada biraz daha makul olabilir ancak ustu cok olmasin cunku zaten ulkemizde ekonomik durumu parlak degil amac butun gslilerin kuluple bir sekilde bag kurmasi. Bu kart icinde her sene belirli bir uyelik parasi alinmasin cuzi bisey alinsa yeter 50-60 tl gibi yada 100 tlye kadar degisir. Hemde bu kart bize extra indirimler saglasin mesela bu karti olanlar 150 uzeri gstorlarda alisveris yaparsa %10 indirim olsun yada stadimiza gittigimizde yiyecek yda icecek yada ordaki retaurantlarda belirli bir seviyede indirim olsun.

Bence bu sekilde hem biz hemde kulubumuz kazanir cunku bazilari gsstore lardan alisveris yapmaz bazilarimiz urunleri begenmez ( zaten bu sene Express urunler haric guzel bi urun yok hep gecen seneden kalma). Bu oneri daha manevi bir haz birakir bence bize.

 Bir istegimde adminlerden bunu yayinlamalarini hatta sitemizde bunu dilegetirmelerini, bir piyasa arastirmasi yapmalrini cani gonulden istiyorum cunku artik destek olmaz zamanimiz geldide geciyo bile..

 Saygilarimla…





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...