Makale Yaz
bozkurt
Bu haberi yazdır
YAPMAYIN YA
 Eyl
13
 2012

 

Yeter artik ya.  Gercekten bazi arkadaslarimiz  bazi arkadaslarimizin yorumlari beni cildirtiyo. Normalde farkli goruslere karsi bu kadar tepki vermem hatta olumlu ve saygiyla karsilarim ancak bu arkadaslarin yorumlari sacmaliktan oteye gitmiyor. Bilmiyorum kimlerin etkisi altinda kaliyorlar ancak hani bu yorumlari yapanlarin agizlarini burunlarini kirmak istiyorum cunku ARTIK YETER…

Nedir mi beni bukadar cok kizdiran  olay ve bu olaya yapilan yorumlar.

Tabiî ki su aralar en cok konusulan sey hamitin formsuzlugu.

Bazi yorumlar ise soyle:

Eyup 200: hamit altintop,sabri sarioglu satilmali! Riera ya daha cok forma sansi vermek lagzim....baros'u bagzen umutun yerine almak lagzim elmanderle iyi oyun saglar.

Spartacusben: cris elmander ve hamıtetn daha ıyı ransfer ben lıon takıp edıyrum hamıtı gorduk dokuluyr yakında yuhlanıcak elmaderde gol atamıyr playofta kactane gol attı 0

(Bu yorumlari isimleriyle verdim cunku bu kisiler kendilerinden bana gore utanmamalilar ozellikle eyup 200. ayrica bunun gibi yuzlerce yorum var burada yazilan ve yazilmyan benim arkadas cevremde ve cevresinde )

Ya bu Hamit dediginiz adami transfer etmek icin bir taraflarinizi yirttiniz , nolur hamiti alin diye yonetime kac defa yazilar yazdiniz sozler soylediniz. Hamit gs ye geldiginde herkes yilin en buyuk transferi dediniz, harika muthis transfer dediniz. Peki simdi nolduda bu kadar cabuk gozden cikardiniz bu adami. Simdide Hamit gitsin , hamitten bu saatten sonra bisey olmaz diyorsunuz. Hayir bu saatten sonra bisey olmaz dediginiz zaman dilimi sadece 3 hafta oldu ( yani burada kasdettigim sey liglerin baslamasi birde kupa oynadi toplam 4 mac oynadi Hamit).

Hamit gecen sene madridde 5 mac oynadi yanilmiyorsam ondan onceki senede yanilmiyorsam 20 mac ve en onemlisi bize olan transfer uzadigindan kampin en onemli calismalarini yani kondisyon calismalarinda takimdaki yerini alamadi. Buda onun fiziksel olarak zayif olmasini sagladi ayrica bu adamin yasi 30 ve bahsettigimiz seyde insan vucudunun form tutmasi yani bu okadar kolay bir sey degil.

1 futbolcu cok degil 1 hafta yatsin hicbirsey yapmasin eski formuna kovusmasi icin en az 1.5 -2 hafta iyi bir calisma yaparak eski temposuna yakalayabilir, tabi bu futbolcudan futbolcuya degisir. Ayrica mac kondisyonu diye bir sey var buda sadece ve sadece mac yaparak gelisir bu olayda antremanin onemi cok degildir. Onemli olan mac yapmaktir.

Simdi size soruyorum arkadaslar bu yapilanlar Hamit haksizlik mi yoksa degil mi ?

Elinizi vicdaniniza koyup oyle cevap verin. 1 adami harcamak kolaydir ancak kazanmak zor bunuda unutmayin. Bizim simdi yapacagimiz en guzel sey hamiti desteklemek hatta ona destek olucak sekilde pankart hazirlamak hatta gecen turkiye macinda selcuga 50 bin kisi bagirdiysa bizde tt arenada Hamit diye bagirmak.

Bir diger konu ise baros. Bazi arkadaslar hala barosun derdinde. Ya bir fuybolcu icin dunya kupalari ve Avrupa samp kadar iyi bir sans var mi . cevabi cok acik yok. Peki baros napti Avrupa sampiyonasinda koca bir HIC. Daha ayakta duramayan kosamayan , topla bulustugunda hemen kendini yere atan bir adam huvviyetini aldi baros. Tmm iyi futbolcuydu baros , bu konuya tamamiyla katiliyorum ancak ya simdi .

Biz eger hala gecmisle yasarsak gelecegi goremeyiz, ne hedeflerimiz kalir ne bisey. Onemli olan burada barosun karari, o antremanlarda barosun durumunu goruyo ayrica o kadar kisi istedi barosu ancak ona kimse bizde aldigi kadar vermedigi icin gitmedi. Peki bumu galatasaraylilik, bumu gs yi seviyorum demek, istenmedigin yerde durmak midir  delikanlilik. Baros bana kalirsa gs yi banka olarak kullaniyo parasini aslin okadar

Ha barosa 1 sans verilsin mi . o hocamizin bilecegi bir istir , ona ben karisamam, ister verir ister vermez. He sans verdi , ondanda eminimki kotu oynucak ve bu baros kalsin diyenler baros git dicekler.

Son sozum ise,

Biz artik elestirmek yerine takima , futbolcularimiza destek olmaliyiz. Biz ve takim butunlesmedigi surece bizi cok cabuk yikarlar. Bunuda unutmamak gerekir.

He birde aklima gelmissen milli macta emrenin hamite gelip hadi sevinsene demesinede anlam veremedim , ister sevinirsin ister sevinmezsin , o sana kalmis birsey . tmm milli takim orasi oranin bir agirligi var , tartisilmaz ancak taa ki hamitin yanina kadar gelipte nuri ve hamite sevinin demek hem sacma hemde bana pek mantikli gelmedi. Belli ki Hamit forma giymedigi icin uzulmus birde galiba Hollanda macinda hem sag bek hemde yanliz kalmasindan dolayi tepkili hocasina ve arkadaslarina .

Milli takimida birakmak gibi bir dusuncesi var galiba , ben birakmasini istemem ancak madem huzuru kacicaksa madem bu kadar cok haksiz elestiriler olacaksa ve milli takimda 2 li oynayan emre gibi oyuncular varsa bencede birakmasi cok dogru.

Ayrica sormak gerekirki emre Hollanda macinda nerdeydi kolay rakiple hava atmak kolaydir ya zorlara karsi?

Bununda cevabini Hollanda macinda yeterince gorduk.

Saygilarimla…

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...