Makale Yaz
erdemkaradeniz
Bu haberi yazdır
Sabır Sabır
 Ara
03
 2017

Merhaba Renktaşlar , 

Sözlerime cumartesi günü oynanan Beşiktaş maçıyla başlayacağım. Görüyorum da taraftarımız yeniden acımasız eleştirilerini yapmaya başlamış. ''Takımımız nasıl bu kadar kötü oynar , beşiktaşa nasıl 3-0 yeniliriz , Linnes yerine neden Denayer oynadı'' gibisinden. Galatasaray Beşiktaş karşısında kötü falan oynamadı. Kulağınıza bunun saçma geldiğini biliyorum ama biraz daha okuyunca bana hak vereceksiniz.

Bakın , karşımızdaki takım kötü bir takım değil. Bu takım şampiyonlar liginde gruptan lider çıktı ve mağlubiyet yüzü görmedi. Karşımızdaki takım zaten müthiş bir kadroya , harika bir stada ve coşkulu bir taraftar desteğine sahip. Neden kimse şu sözü söylemiyor ? ''Beşiktaş çok iyiydi ve kazandı biz de direnemedik napalım''. Bizim o maçı kaybetmemizin sebebi kötü oynamamız değil Beşiktaş'ın müthiş bir futbol sergilemesiydi. O kadar fazla yordular ki savunmamızı oyuncularımızın artık yürümeye hali kalmadı. Maçı izlerken bir şey farkettim. Orta alanda topu kaptırıyoruz ve rakip takım ileride 3 kişiyken 2 saniye sonra 8 kişi oluyor. Beşiktaş aldığı her topta deli gibi koşarak ileriye taşıdı oyunu. Bu oyuna verilebilecek en güzel karşılık kontra ataktır. Galatasaray gerekli kontraları da yakaladı fakat gole çeviremedi.

İkinci yarı bizim için felaketti. Ama şunu söylemek isterim ki bir takım 15 dakika içinde 10 tane gol pozisyonu veriyorsa bunun sebebi teknik direktör değildir , oyunculardır. Sen istersen 2-7-1 oynat istersen de 3-2-5 oynat ne biliyim nasıl bir saçmalık yaparsan yap 15 dakikada 10 tane pozisyon verilmez. Oyuncularımıza da kızamıyorum çünkü gerçekten ellerinden geleni yaptılar ama direnemediler. Bazen rakibiniz harika oynadığında onları tebrik etmeli ve çekilmelisiniz. Böylesine oynayan bir takım karşısında kim olsaydı aynı neticeyle ayrılacaktı.

Deplasmanda oynamanın nasıl bir zorluk olduğunu hayal bile edemezsiniz. Hatırlamıyor musunuz Beşiktaş daha geçen hafta Malatya deplasmanında bile kaleye gitmeyi bırak ortasahayı dahi geçemedi. Kaldı ki Beşiktaş , Fenerbahçe gibi takımlar daha Trabzon Başakşehir deplasmanına gidecekler. Hani bize laf atıyolar ya derbilerde başarısız olduk diye , ben o zaman görcem onları o deplasmanlarda oynayacakları futboldan sonra. Beşiktaş bu hafta bize ne yaptıysa biz de evimizde aynısını onlara yapacağız. Fenerbahçe'yi de yenerdik de hakem sağolsun aldılar 2 puanımızı. Galatasaray'ın artık puan kaybedeceği bir maç kalmadı. Sadece Fener maçı bizim için zor geçecek. Onun dışında neredeyse tüm maçlarımızı kazanacağız. Yani merak etmeyin ikinci yarı puan farkı çok daha açılacak. Rakiplerimiz zorlu deplasmanlar da puanlar bırakırken biz elimizi kolumuzu sallaya sallaya şampiyon olacağız. Evimizde puan kaybedeceğimiz hiçbir maç yok. Beşiktaş'ı da Başakşehir'i de Trabzonu'da ve diğer bütün anadolu takımlarını da evimizde yeneceğiz.

BİRAZ DAHA SABIR SADECE BİRAZ DAHA. BEN TAKIMIMA GÜVENİYORUM , TEKNİK DİREKTÖRÜME DE GÜVENİYORUM. BU SEZON ŞAMPİYON OLACAĞIZ HİÇ MERAK ETMEYİN.

Hepinize Sevgiler...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Aralık (1)
 
Kasım (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...