Makale Yaz
kdrytm
Bu haberi yazdır
Bülent KORKMAZ - Jorge Luis Sampaoli Moya
 Mar
16
 2016

Son birkaç gündür gazetelerde ve internet sitelerinde haberi ilk okuduğumda umarım yanlış anlamışımdır diye tekrar tekrar okumuştum haberleri. Gerçek olmasını bir türlü kabullenemedim! Bu haldeki bir takımın içine yeni bir teknik direktör getirmenin mantıkla izahı olmazken bir de üstüne Bülent KORKMAZ ile görüşmek ve getirmeyi düşünmek... İnanılır gibi değil! 

Futbolculuğuna, futbolculuk dönemindeki Galatasaraylılığına kesinlikle bir şey söyleyemeyeceğimiz efsane kaptan, ne yazık ki Teknik adamlık olarak hiç bir başarı gösteremediği gibi gösterebileceğine dair de bir ışık verememiştir bu güne kadar. Bugünkü haberde yönetimden 9 haftalık bir teklif olduğu ve Korkmaz'ın da kabul etmedğini okuduğumda yönetimin teklifinin saçma olduğunu bildiğim halde rahatladım. Bana göre konu burada kapanmıştır.

Nasıl olur bilemem fakat bir şekilde kalan 9 hafta da nasıl eldeki futbolcularla tamamlanacaksa, eldeki teknik kadro ile tamamlanmalıdır. Tıpki City'nin veya diğer büyük takımların yaptığı gibi iyi bir teknik adamla anlaşmalı ve yıl sonunda hemen takımın başına getirilmemelidir. Bu esnada anlaşılan teknik adam, kalan 9 haftada takım ile ilgili gerekli hazırlıkları yapmalı, uygun transferler için liste hazırlamalı ve transfer sezonu açılınca, kamp dönemine kadar tüm transferleri yönetim bir an önce bitirip kampa tam ve hazır kadro ile girilmelidir. Furbolcuya dayalı sistemin sonu getirilmeli, eğer Floryada sıkıntı yaratan Wesley ise bile hemen yollar ayrılmalıdır. İnançlı,hırslı ve kesinlikle sağlam taktik anlayışı olan ve tam bir sistem adamı olmalı yeni olacak teknik direktör!Bu isime en uygun kişi de, takımımız için çok istekli olan Sampaoli olmalıdır, bir başkası değil! Artık kendisi de Avrupa'da sahne almayı hak ediyor. Arjantinli teknik adamların sistem futbolu oynattıkları ve çok hırslı olduklarını da düşündüğümüzde eğer kimyasını tutturursa mükemmel bir sistem takımı oluşturabileceğinden şüphem yok!

Yönetim umarım eğer takımda kalacak ve seçime gitmeyecekse bu teknik adamla hemen anlaşır ve önümüzdeki yılın çalışmalarına hemen başlar.

Saygılarımla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...