Makale Yaz
kdrytm
Bu haberi yazdır
''Umudunu Kaybetme''
 Şub
11
 2016

Gabriele Muccino'nun yönetmenliğini üstlendiği Amerikan yapımı baş rolünde Will Smith' in oynadığı harika bir dram filmdir Umudunu Kaybetme...

Bazen bir temennidir,bazen bir uyarı bazen de bir motivasyon sözüdür, Umudunu Kaybetme! Ancak ben sahada bizim Umut BULUT'u görüdükçe Umuda dair her şeyden nefret etme derecesine geldim! Bunları dile döküp dökmeme konusunu da oldukça düşüdüm. Futbolcudur, iyi insan, mücadele etmeye çalışıyor, yılların emekçisi falan ancak hiçbirşey beni artık teselli edemiyor. Aslında isyanım, haykırışım daha çok Umut BULUT'u sahaya sürenlereydi ancak zamanla Umut da becereriksizlikleri ve saçmalıkları nedeniyle bu isyanın yönünü kendine yöneltmeyi başardı!

İstemeden de olsa maç boyunca kaç kez topla buluştuğuna ve neler yaptığına son derece dikkat ediyorum, acaba bizim taraftar olarak göremediğimiz neyi görüyor teknik direetkörler de oynatıyor diye, acaba sevebileceğim bir özellik bulabilir miyim diye ancak hiç bir olumlu tarafını göremiyorum. İlk 11 de gördüğümde maç izlemeyi bırakacak derece nefret ediyorum. Bir tane kafa ile top indirdiğini, pas verdiğini, çalım attığını, top sürdüğünü, adam geçtiğini, top sakladığını vs. göremiyorum. (Zaten olmayan birşeyi görmeye çalışmak da çok saçma). Bir forvetten istenen gol atmaksa eğer,o zaman sadece bir futbolcu olarak bu saydıklarımızı yapmasın tamam, sadece ama sadece bulabildiği pozisyonları değerlendirsin yeter. Hiç bir şey yok. Bu satırları yazarken neredeyse sinirden ellerim titriyor. Hayatımda Galatasarayda gördüğüm en kötü ve işe yaramaz bir forvet oyuncusudur Umut BULUT! Bu konuda son derece de iddaliyım çünkü aklınıza gelen hiçbir forvet oyuncusu onun kadar şans bulamadı! Onun kadar şans bulsaydı eğer mutlaka daha başarılı olurdu! Sağa sola saçma sapan boş koşuların dışında hiçbir iş yaptığı yok. Ve sırf bu sebepten doğru dürüst eleştirilmiyor, iyi niyetli falan denip geçiliyor! Ya onun yüzünden Burak YILMAZ'ı kay bettik! Adam bir hava topuna çıkmaya çalışıyor, saçma sapan zıplayıp topa bile koca bir 90 dakika deyemeden maçı tamamlıyor. Neymiş, iyi niyetli! Futbol terimleri içinde iyi niyetli diye bir şey olamaz! Yalvarıyorum artık bu adamı 11 de görmek istemiyoruz. Onun yerine alt yapıdan kim olursa olsun birini forvete koysunlar, zaten bu sezon gitmiş bari en azından bir genç arkadaşımız tecrübe kazanır ve belki de iyi bir forvet kazanırız. Hiçbir şey bulunmazsa Hakan BALTA forvet oynasın, Sabir oynasın Koray oynasın yani kim oynarsa oynasın ama Umut BULUT oynamasın!

Ben gerçek anlamda UMUT'umuzu kaybetmeyi de çok istiyorum!

Saygılarımla...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...