Makale Yaz
venezia
Bu haberi yazdır
Bitmeyen mali krizler...
 Eyl
08
 2015

Bu sezona diğer sezonlardan farklı olarak daha büyük krizlerle girmiş durumda takımımız.Taraftarın cinnet geçirdiği,spor kanallarını göz ucuyla hatta çoğu zaman gözünü tamamen kapatarak geçirdiği berbat bir  transfer döneminden sonra ligde alınan beraberlik ve malubiyet ile birlite daha da iç sıkıcı bir hale dönüştü. 

 Diğer klupler  nispeten daha iyi başladı sezona ,flaş transfer akabinde ödenen korkunç bonservisler.Bitmeyen bir para havuzu.

 Ciddi anlamda bir havuzdan bahsediyorum. 

Son 4 yıl içinde sayısız futbolcusunu zarar ile satan .Sportif başarı olarak sadece elinde 2013-2014 şampiyonluğu bulunan ve 2008 den bu yana Avrupa kupası gelirlerinden takımımıza kıyas ile çok cüzzi şekilde faydalanan bir klup.Şampiyon olduğu sene dahil sadece Galatasaray ve  Beşiktaş maçlarında stadını doldurrabilen klup.Sadece storlardan yaptığı karlar ile mi bu kadar paraya sahip oldu gerçekten.

Son 5 seneye baktığımızıda Galatasaray ve Fenerbahçe'nn futbola harcadıkalrı para hemen hemen aynı iken.

Bu 5 senede Galatasaray 3 kez şampiyon olup, 4 senede şampiyonlar ligine katılmışken.Nasıl oluyorda bizim klubümüzde mali sıkıntı olur anlamak gerçekten cok zor.

Bu iki klubun lig gelirleri hemen hemen aynı iken 

Bu iki klubun store gelirlerinde farklar çok bariz olamamakla birlikte hemen hemen aynı iken 

Bu iki klubün oyuncu giderleri hemen hemen aynı iken 

Bu iki klubun stat gelirleri aynı iken 

Bunlarında ötesinde ;

Galatasarayın 4  senede şampiyonlar liginden (marketing pool+maç hasılatları+galibiyet ödülleri) 120.000.000 mil. Euro yu geçerken diğer klubun kasasına 1 lira dahi para katamadıgı bu son 5 senede ,nasıl oluyorda mali krizde olan Galatasaray .

Bu yazdıkalarım açıkca klubun hortumlandığını göstermekte.

Ben bir Galatasaraylı olarak Galatasaray lisesi benim için hiç bir şey ifade etmemekde. Pek umrumda olan bir kurumda değil .Galatasaray spor klübü Galatasaray lisesinin kat kat kat ve kat üzerinde bir yapılanmadır.

BÖYLE DEVASAL BİR KLUP LİSECİ MANTIĞI İLE SENEDE 1 KERE PİLAV GÜNÜ İÇİN YAŞAYAN GODAMANLARIN HİMAYESİNDEN KURTARILMALIDIR. LİSENİN İŞİ EĞİTİMDİR.  BU TABLOLARIN OLUŞMASINDA Kİ SEBEP KANIMCA LİSELİLERİN BİZDEN OLSUN İSTERSE BOK OLSUN ZİHNEYETİDİR. BU KOKUŞMUŞ SİSTEM , FUTBOL KONUSUNDA VASIFSIZ KİŞİLERİ SIRF KENDİ REKLAMLARINI YAPMAK AMACIYLA GALATASARAYI AMAC OLMAKDAN CIKARIP BİR ARAÇ HALİNE GETİRMEKTEDİR.... 

Ama kimse unutmasın Galatasaray taraftarı ne Beşiktaş taraftarı gibidir nede Fenerbahçe taraftarı gibidir. Beklemez , sorumlunun kellesini ister en tez şekilde

SAYGILARIMLA...





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Eylül (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...