Makale Yaz
takatonia
Bu haberi yazdır
Bakıpta göremeyenler
 Ağu
12
 2015

Herkese merhaba

Yazıma başlamadan önce hamza hocaya 3 kupadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum kendisi iyi oynatmadan 3 kupa getirdi fakat çekirge misali gidiyoruz ve tartışmasız en iyi oyuncumuz musleradır ve satılması kesinlikle saçmalık olur çok net.

Şimdi ffp gereği transfer yapamıyoruz anlaşıldı asıl problem bu değil aslında ibrahimoviç falan da değil bundan öndeki yönetimin gereksiz oyuncuları kadroya katması ve bazı oyunculara gereğinden uzun ve zamlı sözleşme yapılmış olması çok büyük bir hata olmakla birlikte yönetimin ikinci mali problemini oluşturmaktadır.

Takımda yeterince yaşlı iş yaramaz ve yıllardır takımda olup zararlı isimler var ne yapıp ne edip bunlardan kurtulmak gerekliydi takas yoluyla falan ne bileyim yok pahasına verip maaşlarından kurtulabilirdik.

Kadroya şöyle bi bakın: 

eray,hakan,tarık,sabri,djemali,yekta,hamit,emre,olcan,umut,sercan hangisine dur dersiniz allah aşkına okuyan arkadaşlar yazın alta kimi tutmak istersiniz işte hamza hocaya burda kızgınım niye bunları kampa götürdün istemiyorum takım bulun diyebilirdin.

Sadece bununla sınırlı değil hocam niye sağ bek aldırmadın sabriye 1,7 verceğine alacağın oyuncuya bonservise kat jem paula verecegin parayla alacağın oyuncunun imza parasını karşıla madem para yok bu ne savurganlıktır. Sağ bekte önprotokol yapılmıştı 15 ağustosta ffp sonrası alın thomas menuier bal gibi sağ kanadı 5 sene götürür.

Melo gidecekse niye önlibero bakılmadı mbia bedava geldi trabzona bir de yok hakan balta oynarmış orda açıklamaya bak ne alaka git alex songu kirala satın alma bedeliyle kurnaz olun biraz ya!

Bilal yaşlı maşlı ama iyi oldu selçuk garanti oynamasın artık forma rekabeti olsun zaten kağnı gibi burak kankisinden başkasını görmez gözü artık fenerdeki selçuğa döndü ilk 11 de oynuyacak yada rekabeti girecek adam şart takıma.

Forvette burak küsecek diye gomez alınmadı bak bjk nasıl aldı?

İlerde top tutan  kanat adamı yok bruma ve amrabatı gönderdiniz eee kanat alınmadı bir tane alınması gerekliydi hadi almadın diyelim para yok o halde sinan gümüşü oynatacaksın hoca bal gibi oynatacaksın iş yapacak oyuncuları kiralama falan yapma 23 yaşında tam zamanı işte umut saç baş yolduruyor beceriksiz işte görmüyormusun kesecen onu sinan gümüşü oynatacaksın hoca bu kadar basit taraftar bunu istiyor. 

Yedek kaleci bile bulamadınız yatırım yapın alın genç birini kapatın gitsin

Stopere kesici birini bulamadınız gitti para yoksa hakanı oynatma korayı oynat pişsin çocuk çürüdü yedekte olmuyorsa dersinki korayı denedim beceremedi o halde para olunca sağlam bi stoper aldırırsın.

İşin özeti renktaşlar ağlamayan bebeye meme yok demişler o yüzden isteyeceksin hoca çok net olay budur sen bu takımın muhasebecisi mali sorumlusu değilsin.

Okuduğunuz için teşekkürler





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mayıs (1)
 
Şubat (1)
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...