Makale Yaz
jujlak
Bu haberi yazdır
Son Pişmanlık Neye Yarar ?
 Tem
09
 2015

 Bundan yaklaşık 1 ay önce Çifte kupa sahibiydik ne varki bugün geldiğimiz bu nokta beni ve benim gibi düşünen çoğu taraftarımızı endişeye kapılmasına neden oluyor. Biri çıkıyor "bu kadro yeterli" öbürü çıkıyor "Sabri ve Tarık sağ bek için yeterli Maxi Pereira dan geri kalmazlar" manasında konuşuyor. Ee başkan desen ufo görmüş masum köylü gibi kim nereye çekerse o tarafa gidiyor. Ya biz çok biliyoruz yada Sayın hocamız ve yönetim kurulumuzun bi bildiği var.(hic sanmıyorum) Şimdi bi elle tutulabilen kadroya bakalım ;

 

*K- Muslera , Eray , Alperen

 

*S- Semih , Chedjou , Hakan Balta , Emre Can , Koray , Dany 

 

*SOB- Telles , Carole (bittimi belli değil oda)

 

*SAB- Sabri , Tarık 

 

*OS- Sneijder,Selçuk , Emre Çolak , Hamit , Melo (gelirse), Dzemali (belli degil),Bilal, Furkan,Yekta,Umut Gündoğan,Jem Karacan

 

*K- Podolski (en düzgün transfer) ,Yasin, Olcan, Sinan, Bruma (gidicek büyük ihtimal) 

 

*F- Burak,Umut,Sercan

 

Birde geçen sezon son haftaları bir göz önüne getirin, eğri oturup doğru konuşalım kontra atak futbolu ve Muslera farkı ile şampiyon olduk hangimiz Fatih Terim dönemindeki gibi mutluyuz bu şampiyonluklardan. Arkadaşlar artık uyanalım takım anadolu takımına dönecek kontra atak oynuyacak bu doğrultuda kuruluyor kadro. Bu kadro ile Şampiyonlar Ligini geçtim orda başarılı olma imkanımız zaten yokda,ligde ilk 2 de bitirirsek yine iyi. 

 

Gelelim rakiblerimizin transferlerine ; arkadaş tabiki biz kendimize bakalım öncede, bir kaç hafta önce Hamza hoca değilmiydi RVP çok bütceli transfer alma imkanımız yok diyen ? Malum takım tek kupa kazanmamışken bu paraları verebiliyorda 2 kupa kazanan bu takımmı RVP bütçesini karşılıyamıyor ? Hadi onada eyvallah her kongrede bas bas bağıran LİSELİLER başta İnan Kıraç bey ellerini artık bi zahmet ceblerine atsınlar yahu. Konuşmaya gelince hepsi GALATASARAY ın sahibi icraat sıfır ! Getirmişler koskoca Galatasaray ın başına 'ensesine vur parasını al' tipinde yöneticileri Allaha emanet çıkıyoruz yola. Eğer kongreden kongreye sahip çıkılacaksa bu kulüb satın kardeşim araplara,ruslara,azerilere en azından liselilerden iyi bakarlar bu takıma.!

 

Bir diğer konu ise; rakibimiz ne kadar gereksiz varsa gönderirken, bizde aynı doğrultuda nekadar gereksiz varsa kadromuza katıyoruz.  Rakibimizin kadrosunda her bölgede aynı kalitede oyuncular var bizimde bunu yapmamız lazım.He mali durum kötüyse çıkın "Bu sene bizden transfer beklemeyin yıldız mıldız alamayız önümüzde tehlike var" diyin bizde eyvallah deriz KOŞARIZ ARMANIN PEŞİNDEN. 

 

 

Kulüb resmi sitesinden iletişim/scout önerisi adı altında bir platform açmışlar ne hikmetse sezon içinde iletişime açık olan bu kısım şimdi EROR veriyor. Basit oyunlar bunlar bu kulübün gerçek sahibi BİZ TARAFTARLARIZ VE İSTEDİĞİMİZ ZAMAN SİZİ O KOLTUKTAN İNDİRİRİZ !

 

Son olarak Sayın Hocamız ve yönetim kurulumuz (başta Kaptanımız Cüneyt Tanman) bu kafayla giderseniz sezon ortasını zor getirirsiniz. 

Bu takıma ;

 

1 1.90 boyunda savunma

1 Melo giderse yerine iç bünye gibi sacma bi düsünceyle değil Savaşcı Orta saha

1 Sağ,sol açık ve forvet oynuyan JOEL CAMPBELL

1 sağ bek (Rafael)

ve son olarak 1 tane Burakla yarışıcak onun klasında Forvet 

 

alınmazsa bu lig bitmez ne sizin icin nede bizim için. Dengeler bozulmasın diye yapılmıyanlar, işler kötü gittiğinde BU TARAFTAR BU YÖNETİM VE HOCAYI ORADA TUTTURMAZ.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2017
 
Mart (1)
 
Ocak (1)
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...