Makale Yaz
frknylmz
Bu haberi yazdır
Devler Ligi başkadır
 Haz
24
 2015

Evet arkadaşlar şampiyonlar liginin havası başkadır. Hele de bu Galatasaray için böyledir eskiden ligde kötü oynasak da şampiyonlar liginde bir şekilde şampiyonlar ligi havasına girip iyi oynuyorduk. Nitekim bunu geçen sene de gördük ancak bir farkla gelen geçen dört attı gitti. Türkiye liginde topal aksak bir şekilde gittiğimiz için gördüğüm o ki herkes bir rehavete girmiş olan yöneticileri uyarma futbolcu tavsiyeleri yapmakta. Herkes elinden geldiğince birşeyler yapmaya çabalıyor ancak arkadaşlar unutmayalım biz ne kadar çabalarsak çabalıyalım bizim dememizle transferler çok nadir yapılıyor.

 Tabi bu transferler tabiki belli mali şartları yerine getirmeden olmuyor. Herkesinde bildiği üzere mali fair-play denilen aslında küçük bütçeli takımlar ile büyük bütçeli takımlar arasındaki farkı kapatmak için getirilen bir zorunluluk. Ancak tam tersi bizim gibi borç yükü fazla olan klüplerin elini kolunu bağladı diğer büyük takımların ne kadar borcu olsa da buldukları sponsorlar ellerini çok rahatlatmakta. Bu sebeple Galatasarayımızın yüksek bonservis bedelleri ve yıllık ücretler ile çilek,vişne,kiraz,dut vb. transfer yapmasını beklemeyin. Belli oldu ki bu sene Bilallerle,Sabrilerle şampiyonlar liginde dört yiyip evimize döneceğiz.

 Bu kadar karamsar olmak istemezdim ama durum bu arkadaşlar peki bu kara bulutları dağıtmanın bir yolu yok mu diye soracak olursanız ben derim ki her gecenin bir sabahı vardır. Yapılması gereken sessiz sedasız alt yapı kademelerinde hoca eksiklerini tamamlamaktır. Bu hocalarımız ne yapmalıdır?

 Öncelikli görev olarak Türk gelenek göreneklerinden harmanlanmış,bize göre bize ait bir futbol yapısı,mentalitesi geliştirmek ve projelendirmek zorundadırlar.Bunu sistemi başlatacak hocaları özellikleri neler olacaktır? 

1) Kesinlikle üniversiteden yetişmiş ve tecrübeli olmalıdır.

2)Öncelikle Türk hocalar tercih edilmeli,yabancı hocalar tercih edilecekse iyi derecede Türkçe öğrenme,konuşma zorunluluğu getirilmelidir.

3)Kendi gelenek göreneklerimizden harmanlanmış futbol sitilimizi değiştirmeden üstüne eksikleri katarak geliştirmelidir.

 Bu şartları yerine getirdiğimizde ve istikrarı sağladığımızda göreceksiniz başarılar gelecektir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
 
Haziran (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...