Makale Yaz
Bu haberi yazdır
AKIL OYUNLARI
 Ara
02
 2014

AKIL OYUNLARI.

Herkese Hollanda'dan Selamlar...

  Hamza Hamzaoglu Donemine Giris Yaptigimiz Su Gunlerde; Tek Konustugumuz T.direktor...Oncelikle Sunu Belirtmek Gerekir ki;Prandelli nin Gitmesi Tabi ki Yerinde Bir Karardi.Zaten Neden Geldigini de Bir Turlu Cozemedik...Galatasaray'a Empoze Etmeye Calistigi Sistem-Kurgu Ile Yardim dan Cok, Ihanet Ettigini Dusunuyorum.

  10 Yasinda Ki Cocuk Bile; Burak Yilmaz'in Kisitli Yetenekleri Oldugunu,Asla Tek Forvet Sisteminde Basarili Olamayacagini,Hatta Tabiri Caize ''el freni'' Olacagini Anlar. Elinde Demba Ba Tarzi Bir Forvetin Var Ise O Baska ! Sirti Donuk Oynayabilen,Ne Yaptigini Bilen ve Komple Forvet Olgusunu Uzerinde Tasiyabilen Bir Futbolcu 'Tek Forvet' Olabilir.O Zaman Arkasina 'Serbest Rol' Vererek Wesley Sneijder'ide  Monte Edersen; O Forvet Sezonu 25 Golun Uzerinde Tamamlar...Ancak Ne Yazik ki; Burak Yilmaz Bir Demba Ba Degil,Olamayacakta...Zaten Bu Sebepten Terim'de,Mancini'de,Prandelli'de; Sneijderi Forvet Arkasi Serbest Rol'den Cok; Ya Sol Kanatta Yada Orta Sahada 'Yapamayacagi' Mevkilerde Denedi.

  Sorun Teknik Direktor veya Sneijder'den cok;Burak'in Bu Takimin Vazgecilmez Oyuncu Statusunde Olmasi Aslinda...Ne Yazikki Transfer Yapilirken Belli Bir Sistem-Kurgu Ile Yapilmiyor.Yani Sneijderi Alalim Onune Ba Tarzi Bir Forvet Bulalim,Orta Sahaya Dinamik,Ofansi Besleyecek Bir Futbolcu Bulalim ! Demekten Cok; Gunu Kurtarmalik Transferler Yapildi,Senelerdir.Bunun Cerebesinide Bizler,Galatasaray'a Gonul Verenler Cekiyor.

  Tek Sorun Burak'mi ? Tabi ki Hayir ! Selcuk Inan'in Uzun Suredir 'yoklari' Oynadigi,Takimin Senelerdir Bir Sol Bek Bulamayisi,Keza Sag Bekte de Sikinti Yasadigi,Ofansda Istedigi Organizeleri Kurgulayacak Birini Bir Turlu Bulamayisi veya Iceriden De Cikaramama si,Asamadigimiz Sorunlar.Bir De Ustune; TFF'nin de Kasitli Bizans Oyunlari Eklenince; Tablo Bu Oluyor...Sampiyonlar Liginden Cikar Cikmaz,Lig Maci Veren TFF'ye Ayriyetten '''SAYGILAR'' ! Bilincli Biri; Sadece Fiksture Baksin; TFF nin Galatasaray Camiasini Yikmaya Calistigini Zaten Anlar...Neyse Konum Bu Degil.TFF'ye Ayri Bir Konu Acmak Gerek...

  Son Olarak;Hamza Hamzaoglu'na Gelmek Istiyorum.Bundan 7-8 Ay Oncesinde; Hamza Hamzaoglu'na Sans Verilmesi Gerekir Konu Basligi Altinda Bir Yazim Olmustu... Istegimde Oldu,Hamza Hamzaoglu Su Tabloda Dogru Bir Karar Ancak Isi Zor.Zira Mourinho Gelse; Bu Takimin Forveti; Burak, Sol Beki; Telles,Tarik,Orta Sahasi;Selcuk,Kanatlarida Bir Var Bir Yok...Sadece Buda Degil,Bu Saydigim Isimlerin 'Asi' Olusu,Gruplastiklarinida UNUTMAMAK gerekir...Ne demek Istedigimi Anlamak Isteyen; GALATASARAY-fenerbahce Macinin Ozetine Tekrar Baksin Derim; Sneijderin Ikinci Golunde 'LUTFEN BURAK YILMAZ'IN VUCUT DILINE dikkatli Bakin...Sevinmiyor Bile,Aksine Neden Pas Atmadin Demek Uzereyken,Numaradan Kosuyor...Bunu Bir Cok Defa Yapiyor,Selcuk'ta Sadece Onu Beslemiyor mu Zaten ?

  Taraftarin; Hamza Hocanin Arkasinda Olmasi Gerekiyor ,Gerekirse Tum Takimi Karsisina Almasi,Hocanin Her Sekilde Destegi ve itici Gucu Olmasi Gerek.Belki O sekilde Gruplasmanin Onune Gecilir,Ve Haketmeyen Oyuncularida Kosede Oturtacak Cesareti Kendinde Bulabilir.Teklif Oldugu Takdir de(zannetmiyorum) burak ve selcuk kesinlikle satilmalidir,Yeni Sistem ve Kurguya Gidilmelidir.

   Taraftar Bilincli Olsun,Bu Camianin Emektari Hamza Hocasina Sahip Ciksin Basari Gelir.Gelecektir...

saygilarimla...

tuna tabu





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...