Makale Yaz
batuhan789
Bu haberi yazdır
Arsenal Maçına Dair...
 Eki
01
 2014

Bugün ki Arsenal maçında Galatasaray 3-5-2 ile oynarsa kaybetme ihtimali %75 olabilir. Çünkü Arsenal'in kanatlarından birinde Alexis Sanchez gibi her ne kadar bencil bir futbolcu olsa da çok yetenekli bir futbolcu var ve fiziki gücü de bir kanat oyuncusuna göre çok iyi. Alex Telles oynasa bile Sanchez'i marke edebileceğini düşünmüyorum. Melo'yu sola yakın oynatırsa eğer yada Melo'yu Sanchez'i marke etmesi için görevlendirirse Prandelli, Arsenal'in hücum zenginliğini kısıtlayabilir.

Xhemaili'yi biraz daha mücadele etmesi yönünde uyarması gerekiyor , çünkü fizik gücü Selçuk İnan'a nazaran biraz daha yüksek bir oyuncu ve kolay top kapıyor istediği zaman. Sneijder sorumluluk alıp pas trağini kontrol ederse kazanma ihtimalimiz artabilir çünkü Arsenal'in orta sahada dinamosu dediğimiz Ramsey ve Arteta eksik ayrıca Wilshere'da oynamıyor diye biliyorum. Arsenal'i başka zaman bu kadar eksik yakalayamayız eğer orta sahada oyunu alırsak maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Olcan Adın'ın mutlaka oynatılması gerektiğini düşünüyorum çünkü ben geçen maç Olcan'da Elmander'in mücadelesini gördüm , bize böyle adamlar lazım.

Bruma'yı 55 veya 60'tan sonra maçın durumuna göre oyuna almalı Prandelli. Bruma adeta bal yapamayan arı. Koşuyor,çok istekli ama üstündeki heyecanı yenemiyor geçen seneki kaçırdığı yüzde yüzlük golleri hatırlayalım. Burak Yılmaz bile 28 yaşında olmasına rağmen heyecan yapıyor her maç Bruma'nın yapması gayet doğal ama kalitesini biraz göstermesi lazım. Burak'ın da dikkatli oynamasını bekliyoruz artık çünkü aşırı ofsayta düşüyor hani ben bile amatörde oynamama rağmen bu konuda dikkatli davranıyorum bu zamana kadar düştüğüm ofsayt sayısı vücudumuzdaki parmak sayısını geçmez ama Burak her maç bir elin parmakları kadar ofsayta düşüyor buna dikkat etmesi lazım çünkü pozisyonlar müsait pozisyonlar ve sevdiği pozisyonlar oluyor genelde.

Birde Burak'ın bazen topun kendine gelmesini beklemesine sinirleniyorum forvetsen topu alacaksın döneceksin bakacaksın etrafına boş adama eğer yoksa boş adam dolaştır topu arkadaşının gelmesini bekle. 28 yaşında adamsın kaç yıllık profesyonelsin bunları bilmen lazım Burak Yılmaz. Bu maç inşallah Burak ve Selçuk'un maçı olur diye ümit ediyorum ve Galatasaray'ımıza başarılar diliyorum. Aklıma UEFA Kupası finalindeki penaltılarda spikerin Tanrı bizim almamızı istiyor repliği geldi,bu kadar çok sakat bu kadar eksikleri var adamların Tanrı yine bizim kazanmamızı istiyor , bugün orada olan taraftarında susmaması gerekir , ne olursa olsun hocamıza,takımımıza sonuna kadar destek vermeliyiz. 

Unutmayalım,sefa sürmek için önce cefa çekmek gerekir.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...