Makale Yaz
senaristyonetmen
Bu haberi yazdır
yeni bir dönem yeni hoca mırcea lucescu
 May
03
 2014

Yeni bir dönem yeni Hoca Mircea Lucescu. Evet artık bu seneyi unutmalı Geleceğe bakılmalı Manchini bizi 2. yapsa da Türkiye Kupasını kazanırsa da teşekkür edilip yollar ayrılmalı hedefte ki tek hoca Mircea Lucescu olmalı. Unutmam benim yaşıtlarım da bilir 4 senelik Fatih Terimli  harika rüya gibi olan şampiyonluklar ve Uefa Kupası’nın ardında Terim Avrupa ya gittiğin bir adam geldi çoğu kimse tanımıyordu çokta ümitli değildik ama gelir gelmez bize Süper Kupa’yı kazandırdı . Taraftar ve basın Terim’ in kadrosuyla kazandı dediler. Yazdılar sonra 2001 de o harika kadro dağıldığın da Lucescu yeni bir kadro kurdu o kadar mütevazi bir kadro kuruldu ki kimse bizden ve Lucescu’dan başarı beklemiyordu. Kral Hakan Şükür ardından Jardel de gidince Anadolu takımların dan Ümit Karan ve Serkan Aykut’ u aldı ve yaşlı Arif Erdem ile bu üçlü forvet hattımızı oluşturdu .

 

    Popescu yerine yine onun kadar teçrübeli bir stoper beklerken Lucescu gerek yok ben kaptan Bülent’in yanına Emre Aşığı monte ederim dedi sağ beke Joan Batistayı aldı sol bek Ergün’e kaldı Victoria Gustova  Sebastian Perez, Ayhan Akman, Berkant Göktan ,Andres Jose Fleurquin, Bülent Akın, Faruk Atalay, Pavel Horvat,Faryd Ali Mondragon ve George Hagi’ nin yerine Sergen Yalçın’ı aldırdı takıma Hasan Şaş , Suat Kaya gibi tecrübeli isimler de takımda kaldı.

    

    Kim bu takımdan şampiyon olmasını beklerdi ki ama o şampiyon yaptı. Kim bu takımdan Şampiyonlar Liginde başarı beklerdi ki o bu mütevazi kadroyla  Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynattı ve 3. yıldızı bize kazandırdı. Ama değeri bilinmedi. Özhan Canaydın geldi. Lucescuyu kovdu oda Beşiktaş’a giderek şampiyon yaptı. Ardından Shakhtar Donetsk 8 lig şampiyonluğu 5 Ukrayna Kupası ve Uefa Kupası düşünün ki bu adamı biz hiç göndermeseydik kaç şampiyonluğumuz olurdu. Türkiye’ye ambargo koyar fenevi iflas ettirirdik ama nasip değilmiş şimdi bu şans ayağımıza geldi bu Lucescu mütevazi kadrolarda bunları yapıyorsa bizim kadromuzla kim bilir neler başarır. En az 5 yıllık sözleşme imzalanmalı ama fenerli basın eleştirecektir Lucescuyu zevksiz bir futbol oynatıyor defans yapıyor maçlar hep 1-0 2-0 2-1 bitiyor diye.  fenerin basınına inanıp gaza gelip İmparator Terim diye bağırıp takımı ikiye bölmeyelim başka Galatasaray yok bu adam gelirse 5 yıl sözleşme imzalarsa en az 4 yıl şampiyon oluruz ama dediğim gibi arkasında durmalıyız basınlara kanmayalım ben size şunu söylüyorum bu adamın sağlık sorunu olmadıkça 5 ile 10 yıl arası takımı çalıştırsın heykelini dikeriz. Yaşı 68 evet çok. Keşke biraz daha erken gelseydi deriz bıraktığın da bu adamın taktiği belli maçı okuyor rakibin ataklarını bir şekilde kesiyor . 1-2 gol atarak defans yapıp sonuca gidiyor böylelerine Kurt hoca denir inşallah gelir dua edelim ..

Ben Süleyman Dağhan KARAKAYA okuduğunuz için Teşekkürlerimi sunarım.. 

 

 

 





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...