Makale Yaz
uykusuzaslan
Bu haberi yazdır
Hak Edilen Mağlubiyet
 Mar
19
 2014

Maçı hepimiz izledik. 2-0 yenildik ve Avrupa'ya veda ettik. Geçmiş olsun demeyeceğim çünkü hak ettik biz bu yenilgiyi. Ya sen Galatasaray'sın. İngiltere Premier League'nin en alt sıradaki takımı bile Chelsea ile nasıl oynuyor, biz nasıl oynuyoruz. Muslera hariç bütün takım suçludur bu yenilgide. Ne Sneijder, ne Drogba, ne Burak... Hepsi foss...

Drogba dediler, bu maçta gol atar dediler, rahat olun dediler. Gördük gerçekten. Sadece 2 kere şut vurdu birisi Amerika Kıtasına gitti, diğeri de kalecide kaldı. Ayağına toplasak 10 kere top ya gelmiştir ya gelmemiştir. Yahu adam. Sen oraya şov yapmaya gitmedin, sen oraya kendini Chelsea taraftarına alkışlatmaya gitmedin. Çeyrek finale çıkmak için gittin. Ama işin gücün gülmek ve dilini dışarı çıkarmak.

Hazard'ın yanına Eboue. Olacak iş mi allah aşkına ya. Koy oraya Sabri'yi, koşar en azından. Eboue ne koştu ne de istabetli pas attı. Afedersiniz de bir halta yaramadı. O mevkiiye beni koysalar yada sizi koysalar, vallaha daha iyi top oynardım\oynardınız.

Selçuk hakkında söylencek çok şey var ama sadece şunu söyliyim, Selçuk BİT MİŞ

Her oyuncuyu teker teker konuşmaya gerek yok. Bütün takım kötüydü. Kaleye şutumuz yok. Kendi yarı sahamızda pas yapabiliyoruz sadece. Rakip ceza sahasına giremiyoruz... Olmaz böyle iş ya. Hadi atak yapıp ceza sahasında tehlike yaratsak, azcıkta baskılı oynasak derim ki yine de savaşıp kaybettik. Ama yok. Resmen onlar oynadı biz izledik.

Mancini ne güzel oturmuş kulübede. Ayaklarını uzatmış. Ooh valla öyle teknik direktörlüğe can kurban. Keşke bende öyle olsam ayaklarımı uzatsam maç izlesem..

Bu yenilgi bize bir ders olmuştur. Umarım sezon sonunda Drogba'yı takımda görmeyiz. Takıma zarar vermeye başlıyor yavaş yavaş. Bunu tek bir maçta göremeyiz diceksiniz belki ama, bu maç 10 maç değerinde önemli bir maçtı. Ve böylesine bir maçta oynamicakta, gidip kendi evinde Kayserispor'a karşı mı iyi oynayacak. Bırakın allah aşkına. Şu an sinirim elendiğimiz için değil, top oynayamayıp elendiğimiz için.

Yazım umarım yayınlanır. Okuyan herkese teşekkür ederim.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...