Makale Yaz
gurselboyland
Bu haberi yazdır
Önemli Fırsat
 Şub
01
 2014

Galatasaray Ligin 19.Haftasında Bursaspor ile kendi evinde önemli bir maça çıkıcak. Fenerbahçenin Eskişehir deplansmanında eli boş dönmesi ,Galatasaray için kaçınılmaz bir fırsat

Galatasarayın stoper bölgesindeki sıkıntısını önermek için Roberto Manchini çeşitli hamlelerde buluncak Dany moralsiz Gökhan sakat Chedjou sakat elinde Semih,Emrecan Coşkun  ve yeni transfer Koray Günter var Manchini Melo Ceyhun Hakan isimlerinden birini stopere koyması bana manidar gelmez açıkcası. Elazığspor karşılaşmasındaki sahaya dizilişi 4-4-2 olan galatasaray önde basan pozisyonlara giren hücüma toplu halde çıkan koşan geri gelen Galatasaray rahat bir nefes aldı.

Manchini elindeki kadro ile kuracağı en iyi sistem 4-4-2 veya 4-3-1-2 olur Yapılan transferlerde  İzet Harjovicin Rieradan daha iyi olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Transfer politikasında 33bin lira harcıyan Galatasarayın salih yerine tarık çamdalı alması daha mantıklı olurdu iki kanattada oynayabilen bire birde adam geçebilme meziyeti bulunan tarık ilk planda olması gerekir.

Bursaspor karşısında Burağın oynaması Galatasaray için çok önemli defans arkasına etkili koşular yapan burağı Galatasaray ciddi şekilde aradı . Galatasarayda ofansif bir sorun var Manchinin kanatlarda oynabilecek forvet tercih etmesi gerekir.

Elindeki Kanat oyuncularını kaybeden ve önemli 2 oyuncusu sakatlanan galatasarayda ciddi bir kanat sıkıntısı var .Bursaspora karşı dengeli bir oyun oynaması gerekiyor. Manchini kanatlarda son kararı iyi vermesi Galatasarayın Maçı kazanması için çok önemli iyi karar veremesse Bursaspor kanatları koridor şeklinde kullanır.

Gelelim transferlere  kadroda gençleştirme planına giden galatasarayın tablosu bir iyi olarak bir de kötü olarak değerlendirmek lazım Koşan mücadele etmek istiyene bir takım oluşturmak isteyen Manchinin sabri ceyhun hakan chedjou isimlerini gözden çıkarmaması kafa karıştırıcı  Ebouenin son maçlardaki formsuz halleri galatasaraya 3 kulvarda ağır bir hasar verir Ebouenin bir an önce kendine gelmesi lazım.Umut bulutun kendine verilen şansları iyi değerlendirmesi lazım. Koray bence iyi transfer Oğuzhan ve İbrahim Coşkun Türkiye kupası maçlarında fazla şans bulabilir kendi yeteneklerini ispatlaması açısından önemli . Selçuk veya Melonun boşluğunda yararlanılacak Yektanın gönderilmemesinden vazgeçmesi iyi bir karar galatasarayın elindeki oyunculardan maksimum verimi alırsa 10 puanlık farkı zamanla 5 e 4 e zamanla 1 e indirebilir .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2015
  2014
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...