Makale Yaz
gskale71
Bu haberi yazdır
Lisanslı Ürün Satışları....
 Şub
10
 2013

Sevgili Renktaşlarım hepimizin çok iyi bildiği gibi dünya çapında futbolcuları kadromuza katarak kulüp olarak ciddi bir maddi yükün altına girdik. Çoğumuz Galatasaray la yatıp Galatasaray ile kalkıyoruz, Sevgimizi, aşkımızı sadece bizler anlarız. Kulübümüz gerçekten altın çağlarından birini yaşamakta Bu durumda bizlere düşen görevler var;

Hepimiz biliyoruz ülkedeki ekonomik şartlarımız çoğumuzun iyi durumda değil, Kulübüne destek olmayı isteyipte olamayacak durumda renktaşlarımızda var. Son yapılan açıklamalara göre 20.000 Sneijder forması satılmış sizcede bu rakam milyonlarca taraftarı olan bir camia için çok az değilmi? Tamam anlıyorum çoğumuza göre forma fiyatları bütçemize uygun değil, Ozaman kendimde uyguladığım şöyle bir çözüm önerim var, Kulübe destek olmak sadece forma satın almak değildir zaten, en basitinden ihtiyacınız olan eşofman, short, t-shirt vb. gibi ürünleri mümkün olduğunca gsstore lerden temin edelim, basit bir anahtarlığın bile milyonlarca adet satmasından ne kadar gelir elde edilebileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Mağazacılık konusunda henüz tam olarak istenilen niteliklere sahip değiliz biliyorum, ürün çeşitliliği, ürün kalitesi açısından sıkıntılar var bunlarıda biliyorum fakat herşeyin istediğimiz gibi olması için her ne şekilde olursa olsun kulubümüze destek olmamız gerekiyor. Ünal AYSAL gibi ekonomi üzerine uzmanlaşmış bir başkanımız var, sanmayalımki bu kulübümüze desteklerimiz çar çur edilecek. Parayı yönetmesini bilen bir yönetime sahibiz.

Bütün dünya kulüpleri gücünü her zaman tarftardan almıştır, basit bir araştırmayla Real Madrid, Barcelona, Manchester United gibi takımlarınyıl içerisinde lisanlı ürün satışlarından ne kadar ciddi bir kaynak sağladığını görebilirsiniz. Bu takımların bizler kadar kulüplerine bağlı taraftarları olduğunu sanmıyorum. Bizler dünyanın kulübüne en bağlı taraftarlarıyız, O zaman bunu söylemekle yetinmeyelim sevgimiz kulübümüzede yansısın, en basitinden bir Gs dergisi alarak bu kale nin inşaasına bir tuğla koyabiliriz. Unutmayalım Okyanusları damlalar oluşturur, Biz bu çoğunluğa sahibiz. Eminim ki iyi günde, kötü günde her zaman kulübümüzün yanında olduğumuz müddetçe istediğimiz sportif başarılarda gelecektir.

Saygılarımla. . .





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2013
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...