Makale Yaz
olumunegalatasarayli
Bu haberi yazdır
Şahıslar Gidicidir
 Eyl
23
 2012

Şahıslar Gidicidir,Aslolan GALATASARAY'dır !

Son Günlerde Muslera Gidicek Haberleri Oldukça Arttı.

Yorumları Okuyorumda Muslera Giderse Şöyle Olur,Böyle Olur.Muslera Giderse Şampiyon Olamayız Diyenler bile var.

Sayın Kardeşlerim Porto'yu Örnek Almalıyız.Onlar Öyle Diyormu ? Hulk ve Falcaoya İyi Teklif verdiler ve Gönderildi İkiside.Onlar Futbolcuları Ellerinde tutuyorlarmı ?

Musleraya 25 ve Üstü Bir Teklif Geldiği Taktirde Gözü Kapalı Satılması Gerektiğini Düşünüyorum.

Aklı Avrupada Olan Futbolcuyu Zorla tutamayız.Kadrodaki Tüm Oyunculara İyi Teklif Gelmesi Halinde Satılmalıdır Benim Görüşüm.Selçuk İnan'a Bile 35 Milyon Euro gibi Bir Teklif verseler Gönderilmesi taraftarıyım.

Futbolcuları Ellerimizde Çürütmeyelim.Avrupa Adımızı tekrarlar.Galatasaraydan Alınan Böyle Pahalı Futbolcular Galatasarayın adını Avrupaya Duyurur.

Kimsenin Sıkıntısı Olmasın Fatih TERİM Başta Olduğu Sürece Selçukta Gitse Muslerada Gitse Yerleri Dolar.Selçuk'un Yerine Aslanlar gibi Emre Oynar Olmadı Yekta Kenarda Aslanlar gibi duruyor.En Kötü İhtimal Eskişehirspor'dan Alper Potuk Alınır ve 2-3 Sene Sonra Oda 25 Üstü Satılır.

Kısacası Fabrikaya Dönüşmemiz Lazım.Gelen Paralarla Çok daha iyi futbolcular alınabilir.

Kimsenin Şu Futbolcunun Yeri Dolmaz Korkusu Olmasın.Allaha Çok Şükür Kadromuz O Kadar Alternatifliki Her Futbolcunun Yeri Dolar.

Son Olarakta Şunu Demek İstiyorum.YERLİ KALECİ Problemimiz var.Galatasarayın Tarihine Baktığımızda Tüm Başarılarında Kalede Yabancı Kaleci Oluyor.Neden Biz Yerli Kaleci Çıkartamıyoruz ? Bunu Kendimize sormamız Lazım.Ülkemizde Yabancı Kontenjanı var ve Kontenjanı Kaleciden Yana Kullanmak bence Pek Anlamlı değil.

Yabancı Hayranlığını Bırakalım.Aykut Erçetin Gittiğinde çok güzel bir Cümle kullandı."Muslera ve Mondragon Haricindeki gelen Tüm Yabancı Kalecilerden daha iyiydim fakat oynatılmadım" Bu Laf Herşeyi Açıklıyor.Aykut Erçetin'in Üzerine Gidilmedi.

Volkan'ın Acemilik dönemini Hatırlayın.Şampiyonlar Liginde Schalke'den Ayağından top kaçırmıştı o maçta Fenerbahçe Elenmişti.Ona Rağmen Volkan'ın Arkasında durdular.Aynı Şey Rüştü İçinde geçerli.Kaleci Hata Yapar Muslera Hata Yapınca "Canın Sağolsun" Yerli Bir Kaleci Hata Yapınca "Geçmiş Olsun daha oynamaz" Bu Saçmalığı Atın Kafanızdan.

Tekrar yineliyorum Muslera Giderse Yerine Mutlaka Yerli Kaleci Zorlanmalı.Bu Kişi Onur Kıvrak mı Olur,Ufuk Ceylan mı Olur,Sinan Bolat mı Olur. Bunu Ben Bilemicem.Fakat Yerli Olarak Ülkemizde Çok Kaliteli Kaleciler var.Korcan var Mesela Sivassporda,İlker Avcıbay yaşı geçmesine rağmen Alınabilicek kalecilerden.

Varolan Fakat Açıkçası Hiçbir işe Yaramayan Scout Ekibimiz var.Yılda Sadece 1 Oyuncu Keşfedebiliyorlar onuda transfer etmiyoruz zaten.Fatih Hocanın Yerinde Olsam Türkiye Amatör Liglerine Kadar Tüm Yerli Kalecileri İncelettiririm.İllaki İçlerinde Bir Tane Volkan,Rüştü veya Onur hatta Cenk bile bulabiliriz.

Kısacası Şahıslar gelip geçidir,ASLOLAN GALATASARAY'dır.Bunu Hiçbir Kardeşim veya Abim Unutmasın.Herkesin Yeri Dolar Kimse Kendisini Üzmesin.Allaha Şükürler Olsun Fatih Hocamız var.






Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...