Galatasaray'da şok eden ayrılık!
Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdman Yurdu ile Türk Telekom Arena'da berabere kalarak hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.
Webaslan.com
Kişisel facebook sayfasından bir açıklama yapan Rotchstein, Galatasaray'ın Mersin karşısında müthiş bir azim gösterdiğini ancak bu çabanın kazanmak için yeterli olmadığını ve gösterilen çabanın bir şekilde yerini bulmadığını söyledi.
Fatih Terim'in kendisini için çok özel bir insan olduğunu belirten Rotchstein, "Galatasaray'da ve Türkiye'de çalıştığım için büyük bir mutluluk duyuyorum. Ayrıca bana Galatasaraylılar tarafından verilen müthiş destek için de teşekkür ederim. Ancak görevimi bırakmaya karar verdim. Herkese tekrardan teşekkür ederim" dedi.
Galatasaray Spor Kulübü, ABD'li kondisyoner Adam Rotchstein'in kulüpten ayrılışı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Marsilya, Fransa Kupası'nda 9-0'la turladı!

Emirhan İlkhan, Roma'yı 90'da yıktı!

Manchester City, Newcastle'a karşı avantajı kaptı

Atletico Madrid, kupada tur atladı

Manchester United'da yeni dönem: Michael Carrick

Barcelona, Joao Cancelo'yu resmen duyurdu!

Jürgen Klopp'tan Real Madrid cevabı: "Telefonum çaldı!"

Alvaro Arbeloa'dan Jose Mourinho için flaş itiraf!

Atalanta, Raspadori için anlaştı!

Hakan Çalhanoğlu'dan Inter'e kötü haber



























