Kazım, Terim'e güveniyor

Başarılı futbolcularımızdan Kazım, Fatih Terim'in göreve geldiğinde takımı başarıya götüreceğinden emin olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Kazım Kazım, teknik direktör Fatih Terim'in sarı-kırmızılı ekipte başarılı olacağına inandığını söyledi.

Kazım Kazım, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, ligde son maçını kazanarak 7. sıraya kadar çıkan Galatasaray'ın iyi bir sezon geçirmediğini kaydederek, "Şimdi yeni bir hocamız var. Kendisi hakkında çok fazla şey söylemeye gerek yok. Tüm Türkiye'nin, hatta dünyanın yakından tanıdığı çok önemli bir hoca. Hocamızla güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum. Son maçlarda gösterdiğimiz performanslarla, kapasitemiz ve seneye iyi işler yapabileceğimiz yönünde sinyaller vermiş olduk. Şu an 7'inci sıradayız. Bu Galatasaray için güzel bir yer değil. Galatasaray'ın çok daha iyi yerlerde olması lazım" dedi.

Kazım Kazım, bireysel performansı üzerine konuşmayı sevmediğini belirterek, "İyi maçlar çıkardım. Seneye yeni hocamızla daha güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Kazım Kazım, bir soru üzerine Fatih Terim için, "Direkt bir insandır. Arkanızdan iş çevirmez. Yüzünüze söyler. Disiplinli bir insandır ve taktik bilgisi çok üst düzeydedir. Bunlar da Galatasaray'ın ihtiyacı olan şeyler. Galatasaray'da başarılı olacağına inanıyorum" şeklinde ifadeler kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları