Her an ASLAN olabilir!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Bursaspor'un başarılı oyuncusunun kadroya katılmasını çok istiyor.

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Yurt içinde sarı-kırmızılı takıma faydalı olabilecek isimleri netleştiren teknik direktör Fatih Terim, bazı isimleri masanın üzerine koydu.

Öncelikle savunmasına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Bursaspor'un A Milli oyuncusu Serdar Aziz için zemin yoklamaya devam ediyor. Semih Kaya ve Dany Nounkeu'nun istikrarlı performans sergileyememesi gözleri stoper transferine çevirmişti. Brezilyalı Cris ve Gökhan Zan'ın performansı beklentileri karşılamazken bu bölgeye aynı zamanda 'yatırım planları' da yapan sarı-kırmızılılar Serdar Aziz için tüm şartları zorlamaya karar verdi.

Zaman zaman savunma hattından dert yanan Fatih Terim, en büyük yerli gözdesi için bazı fedakarlıkların yapılmasını istedi. Genç oyuncunun 6 milyon euroluk bonservis bedeli sıkıntı yaratırken 4 milyon euronun yanı sıra Galatasaray'da forma giymekte güçlük çeken bazı oyuncuların yeşil-beyazlı ekibe önerileceği öğrenildi.

Twente karşılaşmasının ardından sakatlanarak yaklaşık 3 ay futbola ara veren 22 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş maçında sahalara yeniden dönmüştü. Takımının savunmasını toparlayan Serdar'ın ligde oynadığı 7 maçta Bursaspor kalesinde toplam 8 gol gördü.

SERDAR HABERİNİ KISA BİR SÜRE ÖNCE DUYURMUŞTUK! TIKLAYIN...

TARAFTAR DA SERDAR'I ÇOK İSTİYOR! TIKLAYIN...
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları