İlk transfer sürprizi!
Sezon başında yüksek bonservisinden dolayı Serdar Aziz'in transferini askıya alan Galatasaray Yönetimi, 22 yaşındaki milli stoper için yeniden harekete geçti.
Teknik direktör Fatih Terim'in rotası doğrultusunda rotasını yerli transfer piyasasına çeviren sarı-kırmızılı yönetim, Bursaspor'un milli futbolcusu Serdar Aziz'i kadrosuna katmak için yeniden harekete geçti.
Sezon başında Cris'in transfer edilmesinden günler önce Bursaspor ile Serdar Aziz pazarlığına giren ancak Bursaspor'dan 5.5 milyon euroluk bonservis cevabı alan Galatasaray, bu transferden vazgeçerek rotasını Cris'e çevirmişti.
Cris ve Gökhan Zan'ın gözden çıkarılması, Tomas Ujfalusi'nin de sezonun ikinci yarısında tam kapasite ile mücadele etme ihtimalinin düşük olmasından dolayı stoper mevkiine bir takviye yapmayı planlayan Galatasaray, rotasını yeniden Serdar Aziz'e çevirdi.
Serdar Aziz'in transferi için Bursaspor'a teklif götürmeye hazırlanan Galatasaray, yeşil-beyazlı kulübün bonservis indirime gitmesi durumunda bu transferi noktalamayı planlıyor.
İki kulüp arasında başlayan transfer görüşmelerinde Galatasaray'ın 4 milyon euro seviyesine kadar çıktığı ancak Bursaspor'un 5.5 milyonn euroluk bonservis bedelinde direndiği ifade edildi.
Bursaspor'un bu teklifi kabul etmeme ihtimalini de gözönüne alarak alternatif bir plan hazırlayan sarı-kırmızılı yönetim, Serdar Aziz için para artı kadroda düşünmediği bazı oyuncuları pazarlık masasına koyacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor
























