Ümit Karan ve Nonda’nın form grafiklerinin düşük olması, genç Yaser’in de yetersiz kalması teknik direktörümüz Skibbe’yi de bunalttı. Cimbom’da kritik Steaua Bükreş maçları öncesi sıkıntı yaşanırken, Alman hocanın golcü sıkıntısını bir an önce çözmek için yöneticilerden acil transfer isteğinin de ne kadar yerinde olduğu görüldü.
Skibbe beklemede
Ligin başlamasına kısa bir süre kala Galatasarayımızın flaş transferlere rağmen hazır olmadığı ortada. Skibbe, sakat futbolcularımız Kewell, Servet, Linderoth ve Lincoln’süz bir 11 düşünmüyor. Her şeye rağmen bu dört futbolcumuza göre oyun şablonunu oturtmayı kafasını koyan Alman hoca onlarsız yola çıkmayacak. Skibbe’nin idmanlarda hafif çalışmalar yaptırması ve futbolcularımıza bol bol izin vermesi de eleştirildi.
Galatasarayımızın şu anda en büyük sıkıntısı forvet hattında yaşanıyor. Gol atmakta zorlanan sarı kırmızılılarımız, yeni bir santrfor transfer etmezlerse rakip kim olursa olsun sonuca gitmesi kolay olmayacak.