Gülümse
Futbol denen endüstride her zaman sizi aşağı çekmek isteyen birileri olacaktır. Başarılıysanız; gülümseyin... Gülümseyebilirsiniz.  
Webaslan.com
Gülümse
Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, 1-0 kazandıkları Sanica Boru Elazığspor maçına ilişkin ''Her maç çok zor geçecek, özellikle ikinci devre çok çetin geçecek'' dedi.

Dürüst, karşılaşmanın ardından soyunma odası çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, maçın özellikle ikinci devresinde golü bulmak için bütün pozisyonları yarattıklarını söyledi. 

Futbolda 90 dakika risk almamak için farkın arttırılması gerektiğini ifade eden Dürüst, ''Bu farkı arttıramayınca sonunda bir penaltıya muhatap olduk ama kaleci penaltıyı çıkardı. Melo, evet becerisini o da gösterdi'' diye konuştu. 

Dürüst, bir gazetecinin ''Melo'nun bu penaltıyı kurtarmasından sonra transfer politikanızda bir değişiklik olacak mı-'' sorusuna ''Hayır bu oyuncular kim görev verirse görevini en iyi şekilde yapmak için konsantre olurlar. Yani oyuncularımızı 90. dakikada konsantre oldukları için kutluyorum. Ama dediğim gibi bu riski almamak için pozisyonları gole çevirmemiz lazım'' diye cevap verdi. 

Ali Dürüst, ''Bu maçı şampiyonluk yolunda bir kırılma anı olarak görebilir miyiz-'' sorusunu ise şöyle cevapladı: 

''Hayır daha çok maçımız var. Bunu her zaman söylüyorum her maç çok zor geçecek özellikle ikinci devre çok çetin geçecek. Bu tür maçlarla hepimiz çok karşılaşacağız. Onun için maçın doksan dakika olduğu gibi birbirinden ayrılmadan pozisyon bulduğunuzda bir gol atmanız lazım. Bütün takımlar için geçerli tabi bu.''

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler