Makale Yaz
hulutime
Bu haberi yazdır
Transfere Giriş...
 Haz
09
 2012

Evet Galatasaray ilk transferini gerçekleştirdi, Dani beklentileri kısmen karşıladı şahsen ben bir yıldızdan çok kalitesini ispatlamış veya gelecek vaadeden bir topçu bekliyordum dany gibi bir oyuncu aklımdan hiç geçmiyordu.En azından Chivu gibi yaşlı olsada 2 sene boyunca takıma üst düzey katkı yapar hatta gençlerede bişeyler öğretirdi. 

Dany transferi bir yandanda taraftarı bomba transferler yapacağız yıldız oyuncu getireceğiz şampiyonlar ligini alacağız diyen yönetimin ne kadar boş konuştuğunu ve dediğinin arkasında olmadığını gösteriyor. Zaten bunun sinyallerini daha geçen senenin başında almıştık. Bir çok transfer girişimi acemice başarısızlıkla sonuçlandı ve GS taraftarının artık büyük transfer olmasına gerek yok takıma gelip direk oynayacağı kesin olan en azından fenerbahçenin büyük ihtimal aldığı gamerio gibi bir transfer beklentisi azalmaya başladı. Evet en büyük rakibimiz bu konuda saygı duymak lazım takımının önemli parçası olan bir oyuncuyu rahatlıkla alabilirken bizim böyle bir transfer haberinde bile ilk tepkimiz yok canım biz bunu alamayız oluyor! Eğer fener bu sene istediği transferleri yaparsa ki yapabilecek kapasitleri var bizim yöneticilerin atıp tuttukları hayallere bizden daha çok yaklaşırlar.

Sözümün özüne geleyim...  Dany iyidir kötüdür beğenen olur beğenmeyen olur ama bir yönetici kalkıp şampiyonlar ligi kupasını alacağız deyince de insandaki beklentilerde çok büyük oluyor. yani düşünemiyorum bi dani yle culioyla çeyrek final zor yani buralara gelmek için en azından avrupa futbolunu bilmek tecrübeli olmak gerekiyor. 

Takımın eksikleri var hemde çok. Forvette bir as ve bir alternatif en az iki kanat oyuncusu ve melonun takımda kalıp orta sahaya bir alternatif alınması gerkeiyor bunlar olması gerekenler olsa iyi olurlar değil.

Melo konusuna gelincede yönetim futboldan biraz anlıyorsa melo gibi bir oyuncuyu bir daha bulamayacığını bilir ve elinden böyle bir oyuncuyu kaçırmaz. eğer melo giderse onun yerini gerçekten doldurabilecek bir oyuncuyu 10 milyon € dan aşağı bulamayız. 

Umarım yönetim hata yapmaz ve ağır bir hastalıktan sonra güçlenmeye eski günerine dönmeye çalışan bir aslana yanlış ilaç verip onu yine komaya sokmazlar. tarihte bunun örneklerini gördük malesef derste almadık, bari bu sene alalım.

Yeni haberlere görede popov la ilgileniyormuşuz artık anlaşıldıki yönetim türkiye ligi için bir kadro kurmanın peşinde çünkü kesin olan bişe varki bu oyuncuların avrupada eli kolu bağlanır oynayamazlar. Göreceksiniz 1 ay sonra bu yönetimin düştüğü hali küçük düşünene yöneticilerle bu iş olmaz bunlar ancak laf yapar yıldız der popovu alırlar.





Etiketler : Galatasaray
Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...