Makale Yaz
dadaskadir
Bu haberi yazdır
ARDA TURAN
 Oca
04
 2020

Selam renkdaşlarım.

Ben ilk defa yazıyorum, belki bazılarınız kızacaksınız bazılarınızda  hak vereceksiniz.Ama ben tamamen hem takımımız için hemde Arda için içimi dökmek istedim.

Yaşım 43 çok futbolcu kardeşlerimizi gördük bu takımda.Kimi para için kimi şöhret için kimide gönül verdiği için seçti  Galatasarayımızı.

Son günlerde medyada bir Arda Turan algısı yapıldıkça yapılıyor.Galatasaray ın Arda yı alacağını beyan edip zorla Galatasara a transfer yaptırılmaya çalışılıyor.

Evet bende Arda nın yeniden gönül verdiği takıma dönmesini isteyenlerdenim. Ama Galatasaray kimsenin zorlaması ile transfer yapmaz.Medyadaki bu algının sebebi acaba yıllar önce birlik olup Ardayı bitirdiklerinden olabilirmi, pireyi deve yapıp tüm gazete ve tv lerde manşete taşıyarak Arda yı tüm taraftarların önüne  kurban olarak attıklarının pişmanlığı olabilirmi.Şimdi ne olduda her kes Arda yı kurtarmaya çalışıyor.Arda bu kadar çirkin haberlerden sonra sizlere hakaret etmedi diye pişmanmı oldunuz.Bu ülkede çirkeflik denildiği zaman Arda dan önce ne futbolcular var iken neden Ardaya oynadınız diye sorası gelmezmi insanın.

İşin özü Medya bile kendi hatasını anlamış iken bizler neyi bekliyoruz Arda mızı kazanmak için.

Saygıdeğer renkdaşlarım ,Biz yıllardır takımımıza gönülden destek olduk, ve öyle futbolculara destek oldukki sonunda bazılarının ne denli vatan haini olduklarınıda gördük.Eskiler bilir Galatasarayımızın ne denli vefakar bir kulüp olduğunu.Bizim bir geleneğimiz var oda öz evladımızın yeniden yuvasına dönmesidir.Bizler Arda yı kazana biliriz.Evet şuan durumu futbol oynamaya müsait değil bunu kimse inkar edemez.Ama evladımızı kardeşimizi takımımıza alıp moralini en üst seviyeye çıkardıkmı Arda dan bir Arda daha çıkarabiliriz. O zaman takıma ruh ta gelir liderde olur.

Her maçtan sonra anamıza küfreden futbolcu müsveddesinden de , milyonları verip forvet diye aldığımız kalaslardan da,ruhsuz diğer futbolculardan da faydalı olur Arda. Yeterki bizler ona destek olalım.Saha dışı olaylar nedeni ile dışlayacak isek ilk önce kendimize bakalım.Medyatik olmadığız için gizli kalan çirkefliklerimiz yokmu hiç birimizin.Hepimiz kendimizi Arda nın yerine koyalım ve öyle hareket edelim.Sırf saha dışı yapılan yanlışlardan dolayı evladımızı bitirmeyelim.Çünkü ismini yazmak dahi istemediğim çok futbolcu var bu tür olaylara karışıp ama halen taraftarları tarafından baş tacı edilen.

Vefakar ve cefakar taraftarımıza düşen görev evladımızı, kardeşimizi yeniden camiamızda görmek için destek çıkmaktır.

Gün destek olma günüdür.Gün sahip çıkma günüdür.





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2020
 
Ocak (1)
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...