Makale Yaz
ucan-alman
Bu haberi yazdır
Maç Değerlendirmem ve Ahmet Ağaoğlu
 Şub
11
 2019

Galatasaray santraforsuz oynarken rakiplerin defansif orta sahası ceza sahası yayında duruyor, sağdan soldan gelen erken ortaları hemen kontraya dönüştürüyor, galatasaray orta sahası da bu kontraları kovalarken yoruluyor ve oyundan düşüyordu. fenerbahçe ve rize maçları bu nedenle tutulamadı, 2-0'dan 2-2 bitti. Diagne olunca galatasaray orta sahası dönen topları alabiliyor, çünkü rakibin defansif orta sahası, yardım için stoperlerin arasına girmek zorunda kalıyor. girmezse de 3. dakikada diagne nasıl kaleciyle karşı karşıya kaldıysa yine öyle olacak çünkü. bu adam boşuna 20 gol atmadı ligde.

Dolayısıyla galatasaray, 2011-2012 sezonundan beri özlediği, rakip takımın ceza sahası etrafına kamp kuran, sağdan soldan rakibi bunaltıp, emre belözoğlu'na "bittik biz beyler... biz bittik!" diye isyan ettiren o oyun anlayışını oynayabiliyor.Galatasaray bunu trabzon maçında sadece 20 dakika yaptı. ama bu bile trabzon'un nefesini kesmeye yetti. trabzon bu 20 dakika boyunca savunmada o kadar efor sarfetti ki, kontraya çıkarken çok basit pas hataları yaptılar. biraz futbol oynamış olanlar bilir: yorulunca ilk olarak pas ve şut kalitesi düşer futbolcuların, saçma saçma yerlere gider top. Rakibi defans yaparken yormak zor olandır, normalde defans yapan takım aktif dinlenip enerjisini kontraları patlama yaparak kullanır ama, trabzon bunu yapamadı, bu nedenle de galatasaray bu kadar rahat şut çekebildi. galatasaray 15 şut çekmiş, 9'u isabetli... bu çok ciddi bir istatistik.İşte diagne bu oyunu oynamayı mümkün kılıyor. diagne sakat ya da cezalı olursa yine onun gibi fiziksel olarak ortalama defansları zorlayacak kostas'ın alınmasının sebebi de yine bu.

Hocanın yapması gereken şu ; 20 dklık bu oyunu 60 dakikaya yayabilirse bizi kimse yenemez ve hocam çok dikkat galip gelinen maçlardan sonra gevşeme oluyor ertesi hafta oyunculara her maçın final maçı oldugu anlatılmalı .

Ek olarak Rodegalle attığı golde faul yapıp ayağa basıyor eze eze kazandığımız bir maça şahibe kazandırmaları acı verici her kazandığımız maçtan sonra istiklal marşı diyorlar bjk iki sene üst üste şampiyon olurken niye istikal marşı demiyordunuz Dursun Özbek sıfırdan kadro kurana kadar yabancılar çok iyiydi abubakarlar atibalar falan süperdi ne oldu kardeşim östenburga elenirkende yabancı vardı o zaman niye ses etmediniz ne zaman tudor takımı  ilk kayseri maçından sonra azıcık top oynadı o zaman tekrar yabancı sınırı gelsin dediler sonra hocanın geri dönüşü sonrası daha yüksek sesle sınır dediler böyle namertlik olur mu ? Neyse yeterki bizim takım tüm maçlara tam enerji ile sahaya çıksın biz şampiyon olacaz inşallah 

Ben buradan Agaoğlu'na çagrı yapıyorum mert olsun kendi yönetim başarısızlığını başkasını karalayarak atmaya çalışmasın adam olsun , gelmissin Trabzon yönetimine önceki yönetim batırdı deyip kendi taraftarını kandırmaktan başka argümanın yok takımına transfer yasağı gelmiş gidip kuckayı satmışsın hocanı dal dazlak açıkta bırakmışsın her yenildiğin maçtan sonra oraya buraya bağlanıp ağlayıp insanlara iftira atmayı kes artık azıcık utanman olsun .Ne kolay yönetiyorsun ya Trabzon'u önceki yönetim batırdı diyip taraftarı kandırarak ne oldu Sosa'dan şikayet ediyordun sosa fenere golu atınca 30 metreden sevindin mi ? Bu sene hadi böyle kandırdın taraftarını seneye ne yapaksın Agaoğlu ? Enkaz devraldık edebiyatını yenildiğin maçlardan sonra hakkımız yendi edebiyatını taraftarın bir sene yer sonra ne yapacaksın Sayın Ağaoglu . Ondan dolayı git para bul kulubüne transfer yap takımını kalkındır millete iftira atmaktan vazgeç yada protokolde orda burda Trabzon başkanıyım diye dolaşma koltuk korumak için aglayıp iftira atma .Sadri Şener batırdı dedi Hacıosmanoğlu o gitti Usta dedi Hacıosmanoğlu batırdı Usta gitti sen geldin bu sefer Usta batırdı aman enkaz devradım diyorsun artık camianda tuzda koktu başkan taraftarın bir seneye bunları yemez ya görevi bırak yada nakit akışı sağla bize iftira atma , protokolde Trabzon başkanı namzeti ile vekiller bakanlar ReisiCumhur ile muhattap olup protokole girmek güzel iş takıma para harcamaya gelince önceki başkan batırdı derim maç kaybedincede biraz aglarım hakem derim taraftarı keklerim modundan vazgeç yemiyoruz yakında kendi taraftarında uyanır benden söylemesi vesselam .

Trabzon maçı değerlendirmelerim bu şekilde .

(Attıkları golleri Trabzon'un faul resme koydum marcao ayağına basılıyor )





Yorum Yaz

Yorumları okumak veya yazmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
reklam
Yazarın diğer yazıları
  2022
  2021
  2019
  2018
  2017
  2016
  2015
Son Girilen Makaleler
kabatasli
| 06 Şubat 2024 |
| 01 Şubat 2024 |
| 30 Ocak 2024 |
kabatasli
| 27 Ocak 2024 |
kabatasli
| 11 Ocak 2024 |
En çok yorumlananlar
Blog bulunmuyor...