Sürpriz hazırlık maçı
Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalyan ekibi Genoa ile karşılaşacak.
Galatasaray bu haftanın ardından Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilecek olmasını önemli bir hazırlık maçı ile değerlendirecek.
Sarı kırmızılı takım İtalya'nın Genoa takımı ile 7 Eylül Cuma günü bir hazırlık maçı yapacak. Genoa'da oynanacak maçta teknik direktör Fatih Terim'in, Milli Takımlar kampında bulunan isimler dışında tüm futbolcuların İtalya'ya götürülmesi kararını aldığı öğrenildi.
Sezon öncesi hazırlık kampında iki İtalyan ekibi ile karşılaşan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Fiorentina'yı, İzmir Atatürk Stadı'nda Lazio'yu 1-0'lık skorla geçmeyi başarmıştı.
Başta Rodrigo Palacio olmak üzere bir çok oyuncusunu kaybeden Genoa, Roma'dan Andrea Bertolacci, Cagliari'den Michele Canini, Milan'dan Nicola Pasini ve Fiorentina'dan Juan Manuel Vargas ile kadrosunu güçlendirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Khephren Thuram, Inter kadrosunda yok!

Manchester United'da Andre Onana için veda kararı

Dortmund evinde 3 puanı 4 golle aldı

Lider PSV'ye Volendam şoku!

Arbeloa'dan Hansi Flick'e 4-0 yanıtı!

Tottenham'da Igor Tudor sürprizi!

Khephren Thuram, Inter maçını kaçırabilir!

Hakan Çalhanoğlu, derbiyle geri dönüyor!

Premier Lig'de ayın teknik direktörü Carrick

Bayern Münih'te beklenen imza: Dayot Upamecano


























