Sneijder'in eşi ve Galatasaray...
Galatasaray’a transferi gündemde olan Wesley Sneijder’in Türkiye’ye gelişine Hollandalı futbolcunun eşi yorum yaptı.
Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Sneijder'in eşi, "İstanbul kesinlikle harika bir şehir. Orada daha önce defalarca bulundum ve Türkiye'yi seviyorum. Ancak ne olacağını bilmiyorum, sadece Wesley'in Inter'i hâlâ sevdiğini söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
Cabau bu açıklamaları yaptıktan sonra, tvitlerini sildi. İtalyan basınının da dikkatini çeken bu gelişme üzerine neler yaşanacağı merakla beklenmeye başlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar gün boyunca Cabau'yu mesaj yağmuruna tutarken, ikna cümleleri döküldü.
2009 yılında Real Madrid'den transfer edilen Wesley Sneijder, 13 milyon sterlinlik bonservis bedeli karşılığında Milano ekibinin kadrosuna katılmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jamie Carragher: "Bruno Fernandes'in yaptığı utanç!"

Dimitar Berbatov'dan Manchester United'a ağır eleştiri!

Leonardo Bonucci: "Hedefim Juventus"

Can Uzun'a Arsenal kancası

Bayern Münih'e kötü haber: Luiz Diaz

Bukayo Saka'nın sakatlığı Arteta'yı endişelendiriyor

Galatasaray maçı öncesi Stuttgart'a kötü haber!

Bruno Fernandes'ten Carrick'e eleştiri!

Bayern Münih'ten 250 milyon Euro'luk satış!

Manchester United'da 'A Planı' Nagelsmann






















