''Sneijder transferini engellemek istediler''
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, Fenerbahçeli yetkililerin, Sneijder transferini engellemek için Moratti ile görüşmek istediklerini açıkladı.
Radyospor
Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programına katılan Aktar, centilmenliğin karşıklı olması gerektiğini ve tek yönlü olduğunda bir anlamı olmadığını dile getirdi.
Aziz Yıldırım'ın yaptığı 'manipülasyon' yorumlarına da cevap veren İrfan Aktar, ''Bunlar hoş şeyler değil. SPK Galatasaray'ın sermaye arttırımı için uygun olduğunu görmüş ve kararını buna göre vermiştir. Rakipler bundan rahatsız olmamalı. Centilmenlik tek taraflı olduğunda bir anlam ifade etmiyor. Centilmenlik karşıklı olmalıdır.'' ifadelerini kullandı.
MORATTI RANDEVU BİLE VERMEDİ
Aktar, Fenerbahçeli yetkililerin Sneijder transferini bozmak istediğini belirterek, ''Fenerbahçe Kulübü'nün yetkilileri Hooijdonk'la birlikte uçağa binip İtalya'ya giderek burada Moratti ile görüşmek istediler. Araştırabilirsiniz bunu. Moratti çok düzgün bir adam. Fenerli yöneticileri reddederek G.Saray'la mutabakata vardığını belirtmiş.'' dedi.
SERGEN'DEN 'U' DÖNÜŞÜ!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Eboue'nin oğlu Chelsea ile imzaladı

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!




























