Hamzaoğlu'nun son kararı Umut!
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz’ın yokluğunda forvette Umut Bulut’a forma vererek Gaziantepspor’u aşmaya çalışacak.
Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Burak Yılmaz’sız takımı kafasında şekillendirdi, forvet tercihini Umut Bulut’tan yana kullanma kararı aldı. Alternatiflerden Sinan Gümüş’ü yedek soyunduracak olan Hamzaoğlu, Podolski’ye yine 11’de şans verecek.
Hamzaoğlu’nun Umut’un arkasında Sneijder’e, kanatlarda ise Yasin ve Podolski’ye forma vereceği belirtildi. Hamza hocanın Denayer-Semih-Hakan ve Carole ile önlerinde oynayan Bilal ve Rodriguez’de herhangi bir değişikliğe gitmeyeceği belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın, sakatlıktan dönen ve takımla çalışmalara başlayan Chedjou’nun durumunu ise maçın gidişatına göre görmek istediği bildirildi. Kamerunlu stoperin ikinci yarıda sahaya sürülmesi bekleniyor.
Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop dışındaki tüm futbolcular dünkü antrenmana katılırken, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına bu sabah yapılacak antrenmanla devam edileceği kaydedildi.
BİR DİĞER İDDİA! UMUT YOK, PODOLSKI VAR!
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi
























